Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienta a sezonului: cati romani au fost cu ochii pe Pro TV

Adevărul Adevărul,
Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienta a sezonului: cati romani au fost cu ochii pe Pro TV

Ultimul episod din serialul Vlad, difuzat luni seara, 21 mai, a adus cele mai mari audiente din sezon pentru Pro TV. Milioane de romani au urmarit cel de-al 13-lea episod al seriei. continuă pe Adevărul

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

Ultimul episod din Vlad: rasturnari de situatie si decizii imprevizibile. Serialul va avea si sezonul 2

Luni seara, 20 mai, Pro TV va difuza ultimul episod al primului sezon din serialul thriller Vlad. Fanii vor fi martorii unor rasturnari de situatie, decizii imprevizibile, tensiune, emotii, lupta si iubire.

DigiSport: Vedeta care s-a dezlantuit pe retelele de socializare, dupa ce a vazut ultimul episod din Game of Thrones

Sloane Stephens 26 de ani) nu a ascuns niciodata faptul ca este o fana inraita a serialului Game of Thrones. Sportiva din SUA s-a dezlantuit pe retelele de socializare, dupa ce a urmarit ultimul episod al productiei care s-a bucurat de un succes urias in toata lumea.

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie.

Business report: Romania - cea mai mare crestere a preturilor de consum din UE pentru a patra luna la rand; Pandele intra de sambata cu autobuzele de la olandezi pe cinci rute Bucuresti Ilfov; Cat de greu iti gasesti un job dupa 45 de ani

Salarii mai mari in constructii, lucrari mai scumpe. Firmele au trimis notificari. Majorarea salariului minim de. Complexul Energetic Hunedoara merge in pierdere si in acest an: minus 400 de milioane de lei. insa angajeaza mineri. CE Hunedoara, compania care.

Alerta de la ANM! Ploi torentiale si grindina, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara, valabila pana marti, la ora 10:00. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica,.

Ultimul episod Game of Thrones, difuzat duminica. Sondaj: Milioane de americani se pregatesc sa chiuleasca luni de la munca

Chiul in masa dupa ultimul episod din Game of Thrones iata ce anunta un sondaj prezentat de CNBC. Realizat de Institutul Kronos pentru Fortele de Munca, studiul arata ca, dupa ce vor vedea pe HBO ultimul episod al celebrei serii, multi americani vor intra intr-o perioada de doliu. Asa ca vor avea nevoie de [] .

Informare meteo: Ploi si vijelii, pana marti dimineata, in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi instabila, pana marti dimineata la ora 10. 00, in aproape toata tara, potrivit unei informari emise de Adminsitratia de Meteorologie.

DigiSport: Game of Thrones, ultimul episod. Fanii au reactionat imediat, o sportiva a anuntat ca nu mai intra pe retelele sociale

Dupa 8 sezoane, cel mai in voga serial al ultimilor ani a ajuns la final. Game of Thrones, celebra serie cu milioane de fani in intreaga lume, si-a consumat ultimul episod.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )