Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ultimul episod din Vlad: rasturnari de situatie si decizii imprevizibile. Serialul va avea si sezonul 2

Adevărul Adevărul,
Ultimul episod din Vlad: rasturnari de situatie si decizii imprevizibile. Serialul va avea si sezonul 2

Luni seara, 20 mai, Pro TV va difuza ultimul episod al primului sezon din serialul thriller Vlad. Fanii vor fi martorii unor rasturnari de situatie, decizii imprevizibile, tensiune, emotii, lupta si iubire. continuă pe Adevărul

Ultimul episod Game of Thrones, difuzat duminica. Sondaj: Milioane de americani se pregatesc sa chiuleasca luni de la munca

Chiul in masa dupa ultimul episod din Game of Thrones iata ce anunta un sondaj prezentat de CNBC. Realizat de Institutul Kronos pentru Fortele de Munca, studiul arata ca, dupa ce vor vedea pe HBO ultimul episod al celebrei serii, multi americani vor intra intr-o perioada de doliu. Asa ca vor avea nevoie de [] .

GAME OF THRONES SEZONUL 8 ULTIMUL EPISOD SUBTITRAT ROMANA. Final FABULOS pentru GAME OF THRONES

GAME OF THRONES SEZONUL 8 ULTIMUL EPISOD SUBTITRAT ROMANA Fanii serialului Game of Thrones au trait intens si cu multa pasiune - strigate de bucurie, lacrimi, scene de isterie si aplauze - pana in ultima.

DigiSport: Game of Thrones, ultimul episod. Fanii au reactionat imediat, o sportiva a anuntat ca nu mai intra pe retelele sociale

Dupa 8 sezoane, cel mai in voga serial al ultimilor ani a ajuns la final. Game of Thrones, celebra serie cu milioane de fani in intreaga lume, si-a consumat ultimul episod.

VIDEO Eibar vs Barcelona 2-2, in ultimul meci din acest sezon de LaLiga / Dubla pentru Messi; De Blasis, gol de senzatie

Eibar si FC Barcelona au terminat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci din acest sezon de LaLiga. Lionel Messi a marcat de doua ori pentru catalani, ajungand la 36 de reusite, insa Pablo De Blasis a fost remarcatul partidei, dupa ce a inscris cu un sut fara preluare de la mare distanta.

Cine va iesi invingator din Urzeala Tronurilor, potrivit pariorilor: cum cred fanii ca se va termina ultimul episod

Cu un singur episod ramas din Game of Thrones/Urzeala Tronurilor, fanii si-au exprimat predictiile privind personajele care mor, cele care supravietuiesc, dar si identitatea celui sau celei care va domni peste cele Sapte Regate de pe Tronul de Fier.

FOTO O ultima gafa in Game of Thrones: aparitie nedorita in ultimul episod

Paharul de cafea e istorie. Fanii vigilenti au observat o noua eroare de productie in episodul sase din sezonul opt Game of Thrones, care a reprezentat si finalul serialului.

Astra invinge Sepsi in ultimul meci din playoff

Partida cu garda jos, luni seara, la Giurgiu intre Astra si Sepsi Sf. Gheorghe in etapa a 10-a, ultima din playoff-ul Ligii 1.

ştiri din Showbiz

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )