Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO House of cards, fara Kevin Spacey. Noul trailer o prezinta pe Claire la mormantul lui Frank Underwood

Adevărul Adevărul,
VIDEO House of cards, fara Kevin Spacey. Noul trailer o prezinta pe Claire la mormantul lui Frank Underwood

Personajul interpretat de Kevin Spacey in serialul de succes House of Cards, Frank Underwood, a fost omorat in mod oficial de scenaristi in al saselea si ultim sezon al productiei, asa cum arata clipul de promovare publicat de Netflix. continuă pe Adevărul

KEVIN SPACEY a fost ucis de scenaristi! Ce se intampla cu noul sezon House of Cards (VIDEO)

Frank Underwood, personajul interpretat de Kevin Spacey in serialul de succes House of Cards, moare in ultimul sezon al productiei. in clipul de promovare publicat de Netflix, actrita Robin Wright, care.

Robin Wright, vedeta House of Cards, crede ca actorul Kevin Spacey merita o a doua sansa, dupa scandalul sexual

Actrita Robin Wright 52 de ani), care i-a fost partenera lui Kevin Spacey 59 de ani)vreme de cinci sezoane in serialul de succes House of Cards, este de parere ca actorul merita o a doua sansa dupa ce industria i-a intors spatele ca urmare a acuzatiilor de hartuire sexuala ce i-au fost aduse de zeci de barbati.

Noi informatii in procesul lui Kevin Spacey. Ce au decis judecatorii

Kevin Spacey nu va fi judecat in urma acuzatiei de hartuire sexuala care se presupune ca a avut loc in 1992. Procuraturadin Los Angeles a declarat ca presupusul incident se afla in afara.

VIDEO Frank Underwood a fost ucis de scenaristii serialului House of Cards / Noul sezon va fi lansat n noiembrie

Personajul interpretat de Kevin Spacey in serialul de succes House of Cards, Frank Underwood, a fost omorat de scenaristi in al saselea si ultim sezon al productiei, potrivit unui clip de promovare publicat de compania Netflix, scrie Mediafax.

Noul trailer la House of Cards te ajuta sa intelegi ce s-a intamplat cu Frank Underwood

Daca ai pus foarte mult suflet in familia Underwood din House of Cards, noul teaser trailer pentru sezonul 6 iti arata ce s-a intamplat cu vechiul presedinte, Frank Underwood. Se termina.

Noul trailer House of Cards iti arata ce s-a intamplat cu Frank Underwood

Daca ai pus foarte mult suflet pentrufamilia Underwood din House of Cards, noul teaser trailer pentru sezonul 6 iti arata ce s-a intamplat cu vechiul presedinte, Frank Underwood. Se termina.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )