Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1. continuă pe Adevărul

NOVEL RESEARCH: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentuale mai putin fata de mai si cu 3,6 puncte procentuale comparativ cu ianuarie 2019, conform unui studiu Novel Research, in care se precizeaza ca un nivel al contrabandei de sub 14% nu s-a mai inregistrat de sase ani.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentu.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

Horia Brenciu, marturisiri neasteptate dupa prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Ce a spus antrenorul de la PRO TV, dupa ce a revenit la masa juratilor

Prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei a fost difuzata vineri seara de postul de televiziune Pro TV, iar emisiunea a fost pe primul loc in topul audientelor. Revenit in juriul show-ului, Horia Brenciu a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a multumit fanilor care l-au urmarit la TV. Horia Brenciu, mesaj pentru fanii .

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

O misterioasa firma, infiintata in urma cu doi ani, a ajuns unul dintre cei mai mari importatori de gaze din Romania

Actorii de pe piata gazelor urmaresc cu interes, de cateva luni, ascensiunea spectaculoasa a unui SRL cu doi angajati, care in foarte scurt timp a ajuns sa fie unul dintre cei mai mari importatori. in luna aprilie 2019 chiar a fost cel mai mare importator de gaze, cu o pondere de peste 50%. Cine se afla in spatele acestei firme? Cum a ajuns sa domine importurile de gaze? Multe voci de pe piata energiei, de la reprezentanti ai furnizorilor si pana la cei ai autoritatilor, spun ca firele ar duce pana la Moscova.

Ce dotari are cel mai modern liceu de la tara din Romania. A costat peste 6 milioane de euro

In comuna Vorona, judetul Botosani se afla unul dintre cele mai moderne licee de la tara, din Romania. Pentru modernizarea acestuia au fost investite 6 milioane de euro si dispune de conditii europene pentru educatie. Reprezentatii liceului spun ca promovabilitatea a crescut odata cu imbunatatirea substantiala a conditiilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )