Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cine este prima echipa care ajunge in finala Chefi la cutite

Adevărul Adevărul,
Cine este prima echipa care ajunge in finala Chefi la cutite

Marti, 28 mai, a avut loc prima confruntare din sezonul special Chefi la cutite, destinat familiilor, cand a fost desemnata prima echipa care merge in marea finala a show-ului culinar. continuă pe Adevărul

Cine este Marian zis si Ceausescu de la rezist? Firea, scoasa din minti de atacurile lui

Marian zis si Ceausescu de la rezist a ajuns o figura cunoscuta in spatiul public de mai multi ani, dar cel mai vocal a devenit in ultimii ani, de cand Liviu Dragnea a fost presedintele PSD. Acest protestatar este pe lista neagra a liderilor social democrati, pentru ca aproape toti au avut de-a face cu [] .

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea fi numit noul presedinte executiv al PSD

Paul Stanescu ar putea fi noul presedinte executiv al PSD. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre cei cu mare influenta in partid. El a intrat in PSD in 2003. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar.

Cine este Stelian Ion, propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor

Dan Barnea a facut declaratii marti-dupa amiaza, cu privire la candidatul pentru sefia Camerei Deputatilor. Seful USR a sustinut ca propunerea din partea partidului este Stelian Ion. Stelian Ion este.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )