Libnet.ro
UNICEF

01:05

De la scandalul manelelor, la atractia pentru muzica kitchoasa din anii 90. Ce am invatat de la festivalurile din 2019

Hotnews Hotnews,
 De la scandalul manelelor, la atractia pentru muzica kitchoasa din anii 90. Ce am invatat de la festivalurile din 2019

Sezonul de festivaluri de muzica din 2019 nu a fost atat de rau cum ar fi putut. Sa ne bucuram ca nu au disparut festivaluri din lipsa de fonduri. Totusi, s-au intamplat lucruri si anul acesta: de la scandalurile provocate de artistii straini care au pus manele, pana la tepele precum cea trasa de Liam Gallagher. Si, sa recunoastem prieteni: romanii sunt innebuniti dupa muzica kitchoasa din anii 90. continuă pe Hotnews

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarus-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

OBIECTIVE TURISTICE RESTAURATE DIN BANI EUROPENI 8 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului din Rupea

Punerea in valoare a monumentelor istorice reprezinta una dintre provocarile administratiilor publice locale si judetene din tara noastra, pentru ca obiectivele respective pot constitui principalele puncte de atractie pentru turistii straini si romani. Numai ca restaurarea vestigiilor necesita foarte multi bani, care nu se afla in bugetele comunitatilor locale si nici in cel national. Singura solutie viabila o reprezinta finantarea europeana, prin intermediul careia mai multe administratii locale din Transilvania au reusit sa isi introduca monumentele in diferite minicircuite istorice destinate vizitatorilor din tara si de peste hotare.

Dana Girbovan, presedinte UNJR: Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie este necesara

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, afirma ca Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )