Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cati romani au urmarit primul episod din noul sezon Las Fierbinti, scris de Mimi Branescu

Adevărul Adevărul,
Cati romani au urmarit primul episod din noul sezon Las Fierbinti, scris de Mimi Branescu

Debutul sezonului 13 Las Fierbinti a plasat Pro TV pe primul loc in topul audientelor, pe toate segmentele de public, cu o medie de peste 2 milioane de telespectatori. continuă pe Adevărul

Tinute spectaculoase pentru noul sezon iUmor!Cum si-a ales vedeta hainelepentru noul sezon

Cea mai indragita emisiune de umor din Romania, iUmor, a revenit cu cel de-al cincilea sezon al show-ului, difuzat in fiecare duminica, de la ora 20. 00, la Antena 1. Pentru perioada auditiilor, Delia a fost cea.

in culisele filmarilor de la Cronica Carcotasilor. Noul sezon, marcat de politica si proteste: Din cauza PSD chiar si primavara se teme sa vina in Romania

Serban Huidu, Ioana Petric si Codrut Keghes revin la Prima TV incepand de miercuri, 28 februarie, de la ora 20. 30, cu un nou sezon Cronica Carcotasilor. Repoterii Adevarul au patruns pe platourile de filmare pentru a surprinde cum decurge pregatirea unei astfel de productii.

infrangere dureroasa pentru CSM Bucuresti. Romancele au pierdut primul loc din grupa, dupa meciul cu Gyor

CSM Bucuresti a pierdut dureros meciul retur cu Gyor din grupele Ligii Campionilor. Romancele au fost invinse categoric in Ungaria, scor 24-28. Campioana Romaniei rateaza insa sansa de a obtine prima.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )