Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dan Negru a inceput Roata norocului in Republica Moldova. Cati oameni au vazut prima editie a show-ului

Adevărul Adevărul,
Dan Negru a inceput Roata norocului in Republica Moldova. Cati oameni au vazut prima editie a show-ului

Prezentatorul TV Dan Negru 48 de ani) a inceput o emisiune noua in Republica Moldova, Roata norocului, care este difuzata de postul Prime. continuă pe Adevărul

Dan Negru cere optiunea Non of The Above pe buletinul de la prezidentiale. Mesajul plin de revolta postat pe Facebook

Dan Negru a scris, pe Facebook, ca romanii ar trebui sa aiba optiunea Non of the above pe biletul de vot, la fel ca multe alte state, precum Spania, Rusia sau Ucraina. In multe alegeri electorale.

Compania de paza a lui Plahotniuc, acuzata ca intercepteaza ilegal convorbiri in Republica Moldova si in prezent. Argus ar avea aparatura mai performanta decat serviciul moldovean de informatii

Argus, compania privata de paza detinuta de oligarhul Vladimir Plahotniuc, continua sa efectueze interceptari ilegale in Republica Moldova si in prezent, sustine Anatol Macovei, fostul sef al Inspectoratului.

Romania si Republica Moldova, sub acelasi drapel la Olimpiada de la Tokyo din 2020. PCH, apel-manifest catre Comitetele Olimpice de pe cele doua maluri ale Prutului

Romania si Republica Moldova impreuna la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, cerePeluza Catalin Hildan, pe Facebook, in ziua in care fostul mare sportiv al clubului Dinamo Bucuresti, Ivan Patzaichin,.

Aproape 96% din romanii din Republica Moldova au votat pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Republica Moldova. Aproape 96% din romanii care s-au prezentat la sectiile de vot deschise peste Prut si-au exprimat optiunea pentru candidatul PNL,.

in o patrime din scolile din Republica Moldova apa nu corespunde parametrilor sanitaro-chimici

In o patrime din institutiile de invatamant din Moldova, apa nu corespunde parametrilor sanitaro-chimici. Cele mai afectate sunt scolile din raioanele Cimislia, Ceadir-Lunga, Stefan-Voda, Leova, Hancesti, unde sunt constatate depasiti la nitrati, fluor, bor, hidrogen sulfurat, amoniac, arata datele Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )