Libnet.ro
UNICEF

10:15

Declaratia de dragoste prin care un tanar si-a cerut iubita in casatorie pe scena show-ului Acadelia si a starnit ropote de aplauze

Adevărul Adevărul,
Declaratia de dragoste prin care un tanar si-a cerut iubita in casatorie pe scena show-ului Acadelia si a starnit ropote de aplauze

O fana a Deliei a trait unul dintre cele mai emotionante momente in cea de-a doua seara a concertelor Acadelia de la Sala Palatului. Tanara a fost ceruta in casatorie chiar pe scena, iar declaratia de dragoste pe care i-a facut-o iubitul ei a fost intampinata cu ropote de aplauze. continuă pe Adevărul

Liberalii ataca la CCR legea prin care Toader capata putere excesiva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea prin care ministrul justitiei este singurul actor care sesizeaza Inspectia Judiciara.

New York Times: Facebook a incercat gestioneze crizele prin care a trecut compania promovand teorii conspirationiste despre George Soros

Compania Facebook se afla in centrul unui nou scandal. Jurnalistii de la New York Times au publicat joi o investigatie prin care scot la iveala faptul ca gigantul online condus de Mark Zuckerberg a incercat sa.

New York Times: Facebook a incercat gestioneze crizele prin care a trecut compania promovand teorii conspirationiste despre George Soros

Compania Facebook se afla in centrul unui nou scandal. Jurnalistii de la New York Times au publicat joi o investigatie prin care scot la iveala faptul ca gigantul online condus de Mark Zuckerberg a incercat sa.

Drama prin care trece acest tanar. Nu poate saruta pe nimeni. Motivul e incredibil

Un tanar de 22 de ani, Oli Weatherall, are o problema care-i afecteaza viata personala. El nu se poate saruta cu nimeni si, prin urmare, are mari probleme in a stabili o relatie de durata, din pricina unei.

Livia David, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia David, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia David.

Livia Davidescu, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia Davidescu, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia Davidescu.

Metoda nemaiintalnita prin care o romanca a vrut sa se SINUCIDA: Doi africani au salvat-o

O romanca in varsta de 24 de ani a vrut sa-si puna capat zilelor la Civitanova, in provincia Macerata, Italia, intrand in apa rece din Marea Adriatica. Tanara, care sufera de depresie, a vrut sa intre.

Un roman a reusit sa stranga aproape jumatate de milion de euro, in Italia. Metoda prin care a pus mana pe bani e revoltatoare

Un roman de 48 de ani a fost arestat de carabinieri, in Verona, dupa ce a furat cabluri de cupru de la calea ferata. Omul nu a actiona singur, ci alaturi de alte trei persoane care au ajuns in spatele.

Firea, fata n fata cu Dragnea la sedinta conducerii PSD: mi dau singura demisia daca se gaseste o singura fraza prin care am afectat imaginea partidului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reluat atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, marti, inainte de intalnirea cu liderul PSD, in sedinta Biroului Permanent National al partidului. intrebata de jurnalisti daca nu se teme ca va fi exclusa din partid, Firea a spus ca isi da singura demisia daca va fi gasita o singura fraza a sa care sa demonstreze ca ar fi adus prejudicii de imagine PSD. Eu am facut afirmatii legate de stilul de conducere al domnului Dragnea, a spus Gabriela Firea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )