Libnet.ro
UNICEF

08:45

EXCLUSIV Cezar Ouatu, dupa eliminarea de la X Factor UK: Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus ca nu trebuia sa ies eu. Toti au fost uimiti cand m-au ascultat

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Cezar Ouatu, dupa eliminarea de la X Factor UK: Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus ca nu trebuia sa ies eu. Toti au fost uimiti cand m-au ascultat

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a povestit pentru Adevarul ce simte in legatura cu eliminarea de la show-ul X Factor UK, unde a impresionat in etapa auditiilor, si in ce a constat misiunea lui odata cu aceasta aparitie. continuă pe Adevărul

Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK: Concurenta care mi-a luat locul mi-a spus ca nu trebuia sa ies eu. Toti au fost uimiti cand m-au ascultat

Contratenorul Cezar Ouatua povestit ce simte in legatura cu eliminarea de la show-ul X Factor UK, unde a impresionat in etapa auditiilor, si in ce a constat misiunea lui odata cu aceasta.

VIDEO Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor UK. Cine este concurenta care i-a luat locul

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie, in cel mai recent episod al show-ului.

BOMBA! Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Motivul este DE NECREZUT (VIDEO)

Cezar Ouatu a fost eliminat din cea de-a doua etapa a concursului X Factor Marea Britanie. Artistul a trebuit sa paraseasca competitia dupa ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams ca ea ar trebui sa.

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor din Marea Britanie si in a doua etapa a show-ului (VIDEO)

Cezar Ouatu a impresionat juriul din cadrul show-ului X Factor Marea Britanie si in etapa a doua. Artistul a reusit sa obtina unul dintre cele sase locuri de pe scaune, clasandu-se printre cei mai buni.

Cezar Ouatu, in a doua etapa X Factor Marea Britanie: Am 38 de ani si sunt din Italia! / Romanul a fost aplaudat in picioare de jurati (VIDEO)

Cezar Ouatu i-a impresionat pe juratii X Factor Marea Britanie si in a doua etapa a concursului. Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson si Ayda Williams au avut numai cuvinte de lauda, iar publicul l-a.

Cum s-a descurcat Cezar Ouatu in a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a reusit sa treaca si de a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie. Cantaretul a impresionat din nou cu vocea sa speciala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )