Libnet.ro
UNICEF

09:15

Maria Buza si Lia Bugnar, declaratii despre Asia Express: As fi dat si bani sa fiu aici FOTO

Adevărul Adevărul,
Maria Buza si Lia Bugnar, declaratii despre Asia Express: As fi dat si bani sa fiu aici FOTO

Actritele Maria Buza 50 de ani) si Lia Bugnar 50 de ani), care formeaza una dintre perechile care au plecat pe Drumul Comorilor in noul sezon Asia Express, au facut declaratii despre show. continuă pe Adevărul

Cum a fost surprinsa Gina Pistol, la Asia Express. Noul sezon va fi o surpriza totala, dupa imaginile furnizate de ea

Filmarile pentru sezonul 3 al show-ului Asia Express au inceput de ceva vreme, astfel ca vedetele sunt deja cu ritmul cardiac la pamant, dar se bucura de aventura de la Antena 1. De altfel, si Gina Pistol se bucura de peripetia inceputa in Filipine, lucru care se observa din imagini. Cum a fost surprinsa gazda .

Cum arata concurentii sezonului 3 Asia Express, dupa aproape 3 saptamani petrecute in Filipine. Detaliul inedit care a iesit la iveala

Filmarile pentru show-ul Asia Express sezonul 3 au inceput de trei saptamani. Concurentii se afla deja pe Drumul Comorilor, cursa ce se va desfasura in Filipine si Taiwan. Unii sunt deja sfarsiti, in timp ce altii au facut actiuni minore pentru a se simti ca acasa si printre straini. Cum arata concurentii? Cum arata concurentii .

Cum a ajuns sa arate Florin Ristei, dupa 2 saptamani la Asia Express. Asa se intampla cand ramai marcat!

Filmarile pentru Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, sunt in toi, iar unii dintre concurenti sunt deja marcati de experientele prin care au trecut in cele doua saptamani petrecute in Filipine. Printre ei se numara si Florin Ristei, care concureaza alaturi de fratele lui, Dan. Florin Ristei, marcat de experienta .

BOMBA la ANTENA 1! Gina Pistol a spus CE se intampla, de fapt, la Asia Express! Cine ar fi crezut ASA CEVA?!

Mai e putin timp si incepe un nou sezon Asia Express! De aceasta data, se filmeaza in Filipine si Taiwan, unde Gina Pistol va ramane timp de 60 de zile! Frumoasa blondina a recunoscut ca ii este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )