Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pro TV a anuntat primul investitor din noul show pe care il pregateste, Imperiul Leilor

Adevărul Adevărul,
Pro TV a anuntat primul investitor din noul show pe care il pregateste, Imperiul Leilor

Pro TV a anuntat primul investitor din juriul noii emisiuni de divertisment pe care o va difuza, Imperul Leilor, in care tineri antreprenori trebuie sa convinga oameni de afaceri ca merita sa le finanteze proiectul. continuă pe Adevărul

Cele mai comune abrevieri din limbajul celor care mizeaza pe diverse evenimente sportive (P)

Potrivit unei analize publicate de Gazeta Sporturilor in aceasta vara, piata de pariuri sportive din tara noastra si-a continuat expansiunea si in 2019, an in care numarul agentiilor stradale a.

Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Numarul deceselor rutiere inregistrate in ultimii ani a crescut considerabil. O buna parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, insa studiile arata ca exista, totusi si masini sigure. Orice posesor de permis auto si-ar dori sa stie care sunt masinile cel mai putin predispuse catre accidente, daca nu, chiar autovehiculele in care .

Stiai? Care sunt singurele substantive feminine din limba romana care se termina cu litera i

In limba romana exista o multime de curiozitati. Substantivele la genul feminin denumesc in general fiinte de sex feminin sau obiecte care sunt considerate a fi de parte femeiasca. Sunt putine cele care se.

Prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul va fi in Italia

Zona alpina italiana Val di Pejo va deveni in viitorul sezon prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul de unica folosinta, precum pahare, farfurii sau sticle care vor disparea de pe partii si din scolile de schi, relateaza EFE, scrie.

Ministrul Sanatatii: in spitalele din Timisoara sunt internati 28 de pacienti din blocul in care au murit trei persoane

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului.

Ce a putut sa faca Vasile, romanul din Marea Britanie, care nu si-a primit salariul la timp. Ceva mai multa apa de gura explica momentul

Un barbat din Romania a devenit luni celebru in presa internationala. Vasile, de 36 de ani, a baut cateva sticle cu apa de gura care avea la baza alcool inainte sa intre cu masina in plin intr-un.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )