Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce salariu incaseaza Ionut Cristache de la TVR: dublu fata de fostul director general al institutiei

Adevărul Adevărul,
Ce salariu incaseaza Ionut Cristache de la TVR: dublu fata de fostul director general al institutiei

Ionut Cristache, realizatorul talk show-ului Romania 9 de la TVR 1, primeste un salariu aproape dublu fata de cel incasat anul trecut de fostul director al institutiei, potrivit Libertatea, care a intrat in posesia contractului dintre moderator si postul public. continuă pe Adevărul

Parlamentar USR: Invitatii permanenti ai lui Ionut Cristache la TVR ar fi primit ntre 5.000 si 15.000 euro n zece luni

Intre 5. 000 si 15. 000 de euro, atat au primit de la TVR invitatii permanenti ai lui Ionut Cristache, in ultimele zece luni, sustine, pe Facebook, deputatul USR Iulian Bulai. Dintre cifrele prezentate de el, cea mai mare suma ar fi fost primita de Mircea Dinescu. Bulai, membru in Comisia de Cultura, ia astfel pozitie dupa ce Libertatea a scris, de dimineata, ca realizatorul Ionut Cristache de la TVR are salariu de peste 25. 000 de lei pe luna. HotNews. ro a incercat sa obtina o pozitie de la presedintele TVR, Doina Gradea, dar am fost redirectionati catre biroul de comunicare. Vom publica lamuririle oficiale in momentul in care le vom primi.

Realizatorul Ionut Cristache, salariu de peste 25.000 de lei pe luna la TVR. Fostul director al institutiei avea 14.000

Jurnalistul TVR Ionut Cristache, care realizeaza principalul talk-show al postului public de televiziune, castiga lunar aproape dublu decat incasa, anul trecut, directorul general al institutiei, scrie Libertatea . Potrivit contractului incheiat de.

Libertatea: Realizatorul Ionut Cristache, salariu de peste 25.000 de lei pe luna la TVR

Libertatea scrie, joi, ca a intrat in posesia contractului incheiat de SRTv cu jurnalistul Ionut Cristache, cel care realizeaza principalul talk-show al postului public de televiziune si castiga, potrivit documentului, de doua ori cat incasa, anul trecut, directorul general al institutiei.

Libertatea: Salarii de NABABI la TVR. Realizatorul Ionut Cristache CASTIGA PESTE 25.000 DE LEI pe luna la Televiziunea Publica

Salarii de nababi la TVR. Libertatea scrie ca jurnalistul Ionut Cristache, cel care realizeaza principalul talk-show al postului public de televiziune, castiga nu mai putin de 26. 377 lei net, adica 5.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )