Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ungaria se retrage de la Eurovision pentru ca ar fi prea gay pentru guvernul lui Viktor Orban

Adevărul Adevărul,
Ungaria se retrage de la Eurovision pentru ca ar fi prea gay pentru guvernul lui Viktor Orban

Ungaria nu va mai participa la editia din 2020 a concursului Eurovision deoarece show-ul ar fi prea gay pentru guvernul lui Viktor Orban si al presei finantate de stat, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Ungaria se retrage din Eurovision pe motiv ca este prea gay pentru guvernul lui Viktor Orban

Ungaria nu va mai participa anul viitor la concursul Eurovision, decizia venind pe fondul speculatiilor potrivit carora Budapesta vrea sa se retraga deoarece considera ca aceasta competitie este . prea gay pentru gusturile guvernului de dreapta al lui Viktor Orban si al presei finantate de stat, relateaza Guardian.

Ungaria se retrage de la Eurovision pe motiv ca intreaga competitie a devenit prea gay

Ungaria nu va mai participa anul viitor la concursul Eurovision, decizia venind pe fondul speculatiilor potrivit carora Budapesta vrea sa se retraga deoarece considera ca aceasta competitie este . prea.

Eurovision 2020. Ungaria anunta retragerea sa, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay

Concursul Muzical Eurovision se va desfasura in 2020 fara Ungaria, care si-a anuntat retragerea, din cauza ca aceasta competitie a devenit prea gay. Eurovision 2020: Ungaria s-a retras, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay Concursul Muzical Eurovision este o competitie anuala desfasurata intre multe dintre tarile care sunt membre active ale Uniunii .

O tara EUROPEANA se retrage de la EUROVISION pe motiv ca este PREA GAY

Ungaria a anuntat ca se retrage de la Eurovision 2020. Desi nu a fost oferit niciun motiv pentru aceasta decizie, se speculeaza intensificarea retoricii homofobe in Ungaria.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )