Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor UK. Cine este concurenta care i-a luat locul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor UK. Cine este concurenta care i-a luat locul

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie, in cel mai recent episod al show-ului. continuă pe Adevărul

BOMBA! Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie. Motivul este DE NECREZUT (VIDEO)

Cezar Ouatu a fost eliminat din cea de-a doua etapa a concursului X Factor Marea Britanie. Artistul a trebuit sa paraseasca competitia dupa ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams ca ea ar trebui sa.

Caru cu vedete:Katy Perry si Orlando Bloom, la prima aparitie n calitate de cuplu;Rihanna a fost calcata de hoti;Claudia Pavel are un nou iubit. Cine este barbatul misterios din viata vedetei

Catrinel Menghia este insarcinata, dupa 7 ani de relatie. Catrinel Menghia este insarcinata, la 32 de ani, cu primul sau copil. O prima imagine cu celebrul top model insarcinata a fost surprinsa, in seara zilei de miercuri, 26 septembrie. Iulia Albu, despre aparitia lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie. Iulia Albu a vorbit despre aparitia lui Cezar Ouatu de la X Factor Marea Britanie, din punct de vedere stilistic. Dar nu numai. Cezar Ouatu poarta o palarie pe care o detest in cel mai.

Cezar Ouatu, in a doua etapa X Factor Marea Britanie: Am 38 de ani si sunt din Italia! / Romanul a fost aplaudat in picioare de jurati (VIDEO)

Cezar Ouatu i-a impresionat pe juratii X Factor Marea Britanie si in a doua etapa a concursului. Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson si Ayda Williams au avut numai cuvinte de lauda, iar publicul l-a.

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor din Marea Britanie si in a doua etapa a show-ului (VIDEO)

Cezar Ouatu a impresionat juriul din cadrul show-ului X Factor Marea Britanie si in etapa a doua. Artistul a reusit sa obtina unul dintre cele sase locuri de pe scaune, clasandu-se printre cei mai buni.

Cum s-a descurcat Cezar Ouatu in a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a reusit sa treaca si de a doua etapa a show-ului X Factor din Marea Britanie. Cantaretul a impresionat din nou cu vocea sa speciala.

Andy Murray nu va mai juca n acest sezon dupa ce a fost eliminat n sferturi, la Shenzhen

Tenismenul Andy Murray, locul 311 ATP, beneficiar al unui wild card, a fost invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, de spaniolul Fernando Verdasco, locul 28 ATP si cap de serie numarul 5, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen.

Cine este femeia care il acuza de viol pe Cristiano Ronaldo

O femeie din Statele Unite sustine ca a fost violata in anul 2009, in orasul Las Vegas, de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, informeaza publicatia germana Der Spiegel. Kathryn Mayorga, in varsta de.

Cine este interlopul de 39 de ani impuscat la Arad

Barbatul impuscat in picioare la Arad se numeste Daniel Dragoman si este unul dintre apropiatii lui Utu Rohozneanu. Politistii au deschis dosar penal pentru tentantiva de omor si incearca sa descopere.

O romanca isi vinde virginitatea pe 1,1 milioane de euro! Cine este tanara

O romanca isi vinde virginitatea pe 1,1 milioane de euro! Motivul tinerei de 25 de ani este uimitor. Citeste mai mult.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )