Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bill Cosby si asteapta marti sentinta pentru agresiune sexuala

Hotnews Hotnews,
 Bill Cosby si asteapta marti sentinta pentru agresiune sexuala

Bill Cosby va afla marti daca va merge la inchisoare pentru agresiune sexuala, dupa ce a fost gasit vinovat in aprilie, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Actorul Bill Cosby, condamnat la inchisoare pentru agresiune sexuala: Ce pedeapsa a primit

Actorul american Bill Cosby, in varsta de 81 de ani, a primit o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare pentru agresiune sexuala, informeaza Agerpres, care citeaza AFP. Decizia a fost luata.

Un cunoscut actor american a fost condamnat la inchisoare pentru agresiune sexuala

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat marti de un judecator din Pennsylvaniala o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare pentru agresiune sexuala, transmite AFP. La pronuntarea pedepsei,.

Actorul Bill Cosby a fost declarat agresor sexual violent potrivit legii din statul Pennsylvania

Actorul Bill Cosby a fost declarat agresor sexual violent potrivit legii din statul Pennsylvania, marti, dupa audierile finale in procesul intentat de jucatoarea de baschet Andrea Constard.

Actorul Bill Cosby a fost condamnat

Starul TV, Bill Cosby, a fost condamnat astazi la o pedeapsa intre trei si zece ani de inchisoare, pentru droguri si agresiuni sexuale asupra unei femei, cu mai 10 ani in urma, potrivitThe Guardian.

n timpul condamnarii lui Bill Cosby, statul a declarat ca acesta sufera de o tulburare mentala si ca ar trebui sa fie etichetat ca un pradator sexual

Bill Cosby ar trebui sa fie etichetat ca fiind un pradator sexual violent, deoarece are o tulburare mentala care il face sa aiba porniri nefiresti indreptate catre femei care nu isi dau acordul pentru a intretine relatii sexuale cu el, scriecnn. com.

Trump, o noua numire discutabila: Brett Kavanaugh, candidatul la sefia Curtii Supreme, triplu acuzat de agresiune sexuala!

Candidatul propus de Donald Trump la sefia Curtii Supreme din SUA , Brett Kavanaugh, se confrunta cu val de acuzatii de agresiune sexuala, fapt ce-i face aproape nule sansele de a accede in functie. O a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )