Libnet.ro
UNICEF

20:15

Digi24: OSCAR 2019. Pe ce filme mizeaza Irina Margareta Nistor

Hotnews Hotnews,
 Digi24: OSCAR 2019. Pe ce filme mizeaza Irina Margareta Nistor

Criticul de film Irina Margareta Nistor a dezvaluit la Digi24 care sunt actorii preferati dintre cei nominalizati anul acesta la premiile Oscar si ce film crede ca va lua prestigioasa statueta. continuă pe Hotnews

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

OSCAR 2019. Cea de-a 91-a editie a premiilor Oscar se va desfasura duminica, 24 februarie

Hollywood a desfasurat miercuri, la propriu, covorul rosu in timpul pregatirilor pentru parada starurilor, a regizorilor si a cinefililor care vor participa, duminica, la gala de decernare a premiilor.

Cum au fost posibile transformarile uluitoare ale actorilor nominalizati la Oscar 2019: Christian Bale a dus din nou totul la extrem FOTO VIDEO

De la legendarul cantaret Freddie Mercury la fostul vicepresedinte american Dick Cheney, nominalizatii categoriei cel mai bun actor in rol principal la premiile Oscar 2019 au trecut prin transformari uluitoare, care au presupus multa munca si sacrificii.

Predictii Oscar 2019: cine va castiga si cine ar trebui sa castige in opinia criticilor

Pe ultima suta de metri, criticii de film se intrec in predictii privind castigatorii Oscar 2019, intocmind liste cu cine va triumfa potrivit statisticilor si cine ar trebui de fapt sa iasa invingatori. Daca la multe dintre categorii zarurile par a fi deja aruncate, in ceea ce priveste Oscarul pentru cel mai bun film lucrurile nu sunt tocmai clare si multi sunt de parere ca ne poate fi rezervata o surpriza.

Oscar 2019. Cine sunt favoritii din acest an la premiile Oscar

A 91-a editie a Premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, va fi prima fara un prrezentator din 1989 incoace. Criticii de film apreciaza ca va fi o competitie stransa pentru trofeele din acest.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

Premiile Oscar 2019. Care sunt principalele dueluri ale galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt.

Un film laureat la Cannes si cu trei nominalizari la premiile Oscar 2019 poate fi vazut la Galati fara a plati bilet

Pelicula poloneza Razboiul rece Cold War/Zimna wojna) va fi proiectata vineri, 22 februarie, de la ora 18,00, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )