Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, dupa ce a fost facut KO n 5 secunde: O lovitura norocoasa

Hotnews Hotnews,
 Mircea Badea, dupa ce a fost facut KO n 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea sustine ca lovitura primita sambata de la motociclistul Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una norocoasa. continuă pe Hotnews

Cate una pe secunda: Top 5 glume, dupa ce Mircea Badea a fost facut KO de Tedi MOTOCICLISTUL (VIDEO)

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vrut sa-si ia revansa in fata lui Tedi, motociclistul care l-a rapus in ringul de lupta in urma cu cinci ani. Totusi, meciul demonstrativ de kickbox de astazi a.

Badea, o noua reactie dupa ce a fost facut KO in 5 secunde: O lovitura norocoasa

Realizatorul TV Mircea Badea sustine ca lovitura primita de la multiplul campion la K1 Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una norocoasa.

Mircea Badea explica de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea face lumina in cazul bataii incasate, in mod rusinos, sambata. Realizatorul Antena 3 spune ca a fost invins de Tedy Motociclistul cu o lovitura norocoasa. Totodata, Badea.

VIDEO Mircea Badea, KO n cteva secunde la revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi

Mircea Badea a fost facut KO in doar cateva secunde in revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, intr-un meci care a avut loc sambata intr-un mall bucurestean.

MOMAIA DIN CARPATI: Mircea Badea, BATUT din nou in ultimul hal... Si-a luat-o in 5 secunde de la Tedi Motociclistul! (VIDEO)

Mircea Badea a esuat in incercarea de a-si lua revansa impotriva lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Prezentatorul a fost facut knock-out in cinci secunde.

VIDEO Mircea Badea, facut knock-out in cateva secunde de luptatorul K1 Tedi

Prezentatorul Antena 3 Mircea Badea a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor Tedi Emi, celebrul motociclist care l-a batut si in trecut.

Mircea Badea, facut knock-out in cateva secunde de luptatorul K1 Tedi VIDEO

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor Tedi Emi, celebrul motociclist care l-a batut si in trecut.

Reactia lui Mircea Badea dupa a doua bataie incasata de la luptatorul K1 Tedi: Un lucru e sigur: nu sunt fricos VIDEO

Realizatorul TV Mircea Badea a reactionat dupa ce a fost facut knock-out de campionul la K1 Teodor Tedi Emi in a doua confruntare demonstrativa a celor doi. Vedeta Antenei 3 a tinut sa precizeze ca nu este fricos si ca se simte bine.

S-a trezit ADORMITUL! Mircea Badea explica dupa 4 zile de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura NOROCOASA

Mircea Badea face lumina in cazul bataii incasate, in mod rusinos, sambata. Realizatorul Antena 3 spune ca a fost invins de Tedy Motociclistul cu o lovitura norocoasa. Totodata, Badea.

Mircea Badea, IRONIZAT de Ambasada Finlandei dupa meciul in care a fost KO in 5 secunde (VIDEO)

Ambasada Finlandei la Bucuresti il ironizeaza pe Mircea Badea, dupa ce realizatorul TV a reusit sambata performanta de a pierde revansa acordata de motociclistul Teodor Tedi Emi in doar 5.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )