Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Mircea Badea, KO n cteva secunde la revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mircea Badea, KO n cteva secunde la revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi

Mircea Badea a fost facut KO in doar cateva secunde in revansa cu motociclistul Teodor Tedi Emi, intr-un meci care a avut loc sambata intr-un mall bucurestean. continuă pe Hotnews

VIDEO Mircea Badea, facut knock-out in cateva secunde de luptatorul K1 Tedi

Prezentatorul Antena 3 Mircea Badea a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor Tedi Emi, celebrul motociclist care l-a batut si in trecut.

Cate una pe secunda: Top 5 glume, dupa ce Mircea Badea a fost facut KO de Tedi MOTOCICLISTUL (VIDEO)

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a vrut sa-si ia revansa in fata lui Tedi, motociclistul care l-a rapus in ringul de lupta in urma cu cinci ani. Totusi, meciul demonstrativ de kickbox de astazi a.

Mircea Badea a incasat-o urat de la motociclistul Tedi

Spatiul social media este inundat de reactii dupa ceea ce ne vine si greu sa numim lupta si care l-a avut protagonist pe Mircea Badea, celebrul prezentator de televiziune.

MOMAIA DIN CARPATI: Mircea Badea, BATUT din nou in ultimul hal... Si-a luat-o in 5 secunde de la Tedi Motociclistul! (VIDEO)

Mircea Badea a esuat in incercarea de a-si lua revansa impotriva lui Teodor Tedi Emi, motociclistul care l-a doborat in urma cu cinci ani. Prezentatorul a fost facut knock-out in cinci secunde.

Mircea Badea, facut knock-out in cateva secunde de luptatorul K1 Tedi VIDEO

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor Tedi Emi, celebrul motociclist care l-a batut si in trecut.

Reactia lui Mircea Badea dupa a doua bataie incasata de la luptatorul K1 Tedi: Un lucru e sigur: nu sunt fricos VIDEO

Realizatorul TV Mircea Badea a reactionat dupa ce a fost facut knock-out de campionul la K1 Teodor Tedi Emi in a doua confruntare demonstrativa a celor doi. Vedeta Antenei 3 a tinut sa precizeze ca nu este fricos si ca se simte bine.

REACTIE FABULOASA din Biserica Catolica! Francisc Dobos: De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el...

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, s-a alaturat si el sirului de voci, care-l compatimesc pe Mircea Badea, dupa ce incercarea prezentatorului TV de a-si lua revansa in.

REACTIE FABULOASA din Biserica Catolica! Francisc Dobos: De data asta sunt de partea lui Mircea Badea, chiar el... (FOTO)

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, s-a alaturat si el sirului de voci, care-l compatimesc pe Mircea Badea, dupa ce incercarea prezentatorului TV de a-si lua revansa in.

Mircea Badea: Cohorte de cetateni se pregatesc sa puna stampila pe partidul lui Ponta

Mircea Badea a vorbitin pasa emisiunii 100 de minute cu in gura presei despreultima trecere la partidul lui Victor Ponta. Mircea Badea a spus, ironic, ca odata cu venirealui.

Mircea Badea: Iohannis e disperat

Mircea Badea a vorbit marti seara despre Klaus Iohannis. Badea sustine ca Presedintele este in plina campanie electorala si ii este teama ca Ciolos sa nu ii fure micul public. Presedintele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )