Libnet.ro
UNICEF

09:45

Got Talent a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai de succes format reality show

Adevărul Adevărul,
Got Talent a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai de succes format reality show

Franciza Got Talent, inventata de Simon Cowell, a devenit in mod oficial cel mai de succes reality show din toate timpurile, potrivit Guiness World Records. Compania de productie Syco Entertaiment, detinuta de Cowell, si FremantleMedia au facut acest anunt, iar Alistair Richards, presedintele Guiness World Records, a confirmat stirea. continuă pe Adevărul

Cel mai vandut pictor roman expune la Muzeul de Arta din Cluj

Nicolae Maniu, artistul desemnat in presa drept cel mai vandut pictor roman, isi va expune lucrarile la Muzeul de Arta din Cluj intre 12 aprilie si 25 mai. La vernisajul expozitiei, formate din circa 90 de tablouri, participa si artistul, care s-a nascut la Turda,judetul Cluj, si acum traieste la Paris.

Mugur Isarescu: Termenul cel mai corect pentru adoptarea euro de Romania ar fi cand o autostrada va traversa Carpatii

Termenul cel mai corect pentru adoptarea monedei unice europene de catre Romania ar fi cand o autostrada va traversa Carpatii, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de.

VIDEO Nokia X - cum arata cel mai ieftin smartphone Nokia cu sistem de operare Android

Nokia a prezentat marti la Bucuresti terminalul Nokia X, cel mai ieftin smartphone cu sistem de operare Android din portofoliu. Terminalul este Dual SIM permite comutarea intre cartelele SIM), are procesor Qualcomm Snapdragon Dual Core, ecran de 4 inch si camera foto de 3 MP si combina serviciile Nokia si Microsoft cu accesul la sute de mii de aplicatii Android disponibile in Nokia Store si alte peste 20 de magazine de aplicatii. Pe magazinele online se vinde deja la liber la preturi intre 450 si 600 lei, iar datele de pe site-ul Orange arata ca acesta se vinde la 0 euro impreuna cu abonament Pantera de 19 euro/luna pe 2 ani.

Craiova a castigat concursul Cel mai bun oras de vizitat 2014

Craiova s-a inscris in competitie internationala Best City to Visit Travel Tournament 2014 Cel mai bun oras de vizitat 2014). Concursul a fost organizat de bloggerul american de origine turca Anil Pola.

Marea Britanie: Damien Hirst, cel mai bogat artist britanic in viata, isi va publica autobiografia

Damien Hirst, cel mai bogat artist din Marea Britanie in viata, a semnat un contract cu editura Penguin Books pentru a-si publica autobiografia in toamna anului 2015, informeaza bbc. co. uk.

Un barbat din Dambovita a fost gasit mort pe un camp, prezentand traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere

Un barbat in varsta de 27 de ani a fost gasit mort, marti, pe un camp din judetul Dambovita prezentand multiple traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere, relateaza Mediafax. Reprezentantii Ins.

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv spaniol la nivel international

Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv din Spania, devansandu-i pe pilotul de Formula 1 Fernando Alonso si pe baschetbalistul Pau Gasol. Analiza a fost facuta de o frma de consultanta, in 12.

Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )