Libnet.ro
UNICEF

00:07

Laura Bretan a ajuns in marea finala Americas Got Talent: nu a fost in topul telespectatorilor, insa juriul a considerat ca merita - ce au spus vedetele VIDEO

Adevărul Adevărul,
Laura Bretan a ajuns in marea finala Americas Got Talent: nu a fost in topul telespectatorilor, insa juriul a considerat ca merita - ce au spus vedetele VIDEO

Laura Bretan, copila cu voce de soprana care a castigat cel de-al saselea sezon Romanii au talent, a ajuns si in finala show-ului american si nu oricum, ci datorita voturilor vedetelor din juriu, in frunte cu Simon Cowell. continuă pe Adevărul

Laura Bretan e in finala Americas Got Talent! Are sanse la premiul de un milion de dolari

Laura Bretan, pustoaica fenomen care a uimit milioane de oameni cu vocea sa a facut un spectacol impresionant in semifinala America's Got Talent. Stabilita in Chicago alaturi de.

Laura Bretan a ridicat in picioare publicul si juriul Americas Got Talent cu o noua interpretare: Daca nu ajungi in finala, ceva e cu totul gresit VIDEO

Laura Bretan, copila cu voce de soprana care a castigat cel de-al saselea sezon Romanii au talent, a impresionat inca o data in semifinala Americas Got Talent, fiind unul dintre concurentii favoriti pentru a ajunge in marea finala a show-ului.

Are 12 ani si s-ar putea sa o invinga pe Laura Bretan in finala Americas Got Talent VIDEO

Nu a implinit inca 13 ani, dar e deja un star. Are o voce minunata, un chip de inger si isi compune singura cantecele. Alaturi de romanca Laura Bretan pare una dintre favoritele.

Mesajul Laurei Bretan inainte de semifinala Americas Got Talent

Laura Bretan, adolescenta care a uimit intreaga lume cu vocea ei si care a castigat sezonul sase al emisiunii Romanii au talent, se pregateste pentru semifinala de la.

Laura Bretan, tot mai aproape de premiul de un milion de dolari de la Americas Got Talent: Pustoaica, in finala concursului (VIDEO)

Laura Bretan, romanca stabilita la Chicago care a reusit deja sa isi adjudece premiul cel mare la Romanii au talent, a reusit sa se califice in finala concursului.

Laura Bretan a ridicat juriul de la Americas Got Talent in picioare cu interpretarea din semifinale: Romanca e contestata insa de americani (VIDEO, FOTO)

Laura Bretan a reusit sa uimeasca din nou prin talentul sau si a ridicat juriul de la America's Got Talent in picioare prin interpretarea sa din semifinala concursului. Aceasta a.

Laura Bretan a ridicat juriul in picioare in semifinala Americas Got Talent. VIDEO impresionant

Laura Bretan, pustoaica fenomen care a uimit cu vocea sa si a castigat cel mai recent sezon din Romanii au talent, a facut un spectacol deosebit in semifinala Americas Got.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )