Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Tarky la Britains Got Talent: intre cel mai prost cantaret din istoria concursului si motivul pentru care am votat UKIP

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tarky la Britains Got Talent: intre cel mai prost cantaret din istoria concursului si motivul pentru care am votat UKIP

Tarky 35 de ani), romanul care a primit biletul verde pentru semifinala Britains Got Talent, a cantat din nou pe scena show-ului britanic, dar prestatia sa hilara si siropoasa nu i-au adus calificarea in marea finala. Tarky a primit un X chiar de la primul vers, de la creatorul formatului, Simon Cowell, totodata membru al juriului. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Whats up a electrizat Barladul: Cel mai frumos public si cel mai bun concert din ultimele 6 luni

Concertul care a avut loc vineri seara in fata Primariei Barlad a marcat inchiderea Zilelor Culturale, editia XXIX. Ppublicul a cantat si dansat in ploaie pe molodiile Got-X, Whats up si Mandinga pana la ora 22. Whats up a dat sute de autografe fanilor.

Baschet Romania: Finala Ligii Nationale, disputata dupa sistemul cel mai bun din 5 jocuri

Finala Ligii Nationale din acest an se va disputa intre echipele CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. Sistemul folosit va fi cel mai bun din 5 meciuri, acestea urmand sa aiba loc intre 31 mai - 12 iunie. Finala mica se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei partide.

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai.

Cel mai nou virus de Facebook si Yahoo Messenger pacaleste utilizatorii in cel mai politicos mod cu putinta, avertizeaza Bitdefender

Sute de sisteme au fost infectate cu cel mai recent troian de mesagerie instanta care foloseste ingineria sociala politicoasa si versete biblice in procesul de decriptare a datelor, anunta Bitdefender.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

NATO efectueaza in Norvegia cel mai important test in domeniul informatilor din istoria sa

NATOefectueaza in prezent, in Norvegia, cel mai mare exercitiu din istoria sa in domeniile colectarii de informatii si supravegherii. Exercitiul Unified Vision 2014 se desfasoara cu ajutorul.

Cel mai nou virus de Facebook si Yahoo Messenger pacaleste utilizatorii cu citate din Biblie si o politete desavarsita

Sute de sisteme au fost infectate cu cel mai recent troian de mesagerie instanta care foloseste ingineria sociala politicoasa si versete biblice in procesul de decriptare a datelor, anunta Bitdefender, intr-un comunicat remis Adevarul.

Cel mai mic curs euro din ultimele zece luni

Moneda euro a scazut astazi sub pragul de 4,4 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de referinta de 4, 3958 lei pentru un euro. Acesta este cel mai mic curs pentru moneda europeana din luna iulie a.

Cel mai gras om din lume, cantarind aproximativ 400 de kilograme, a incetat din viata

Mexicanul Manuel Uribe Garza, considerat cel mai gras om din lune, a decedat luni, inMonterrey, in urma unor complicatii renale, scrie El Tiempo. Meme, asa cum il alintau prietenii sai, slabise in ultimii.

Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2008, in conditiile in care titlurile bancilor italiene au crescut dupa ce partidul premierului Matteo Renzi a castigat alegerile pentru Parlamentul European.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )