Libnet.ro
UNICEF

12:15

Te cunosc de undeva!: Horia Brenciu ii aduce un nou omagiu lui Frank Sinatra, iar Cezar Ouatu devine Dida Dragan

Adevărul Adevărul,
Te cunosc de undeva!: Horia Brenciu ii aduce un nou omagiu lui Frank Sinatra, iar Cezar Ouatu devine Dida Dragan

Te cunosc de undeva! continua jocul fascinant al transformarilor, sambata, 19 septembrie, de la ora 20. 00, la Antena 1. Seara celei de-a doua gale a noului sezon va fi deschisa de Horia Brenciu HB Orchestra, cu un moment special dedicat unei legende a muzicii mondiale, Frank Sinatra. continuă pe Adevărul

X Factor, sezonul cinci: Horia Brenciu vrea sa-l insoare pe Dani Otil, iar un chinez care canta pe strada uimeste juriul

Sezonul cinci al show-ului X Factor prezinta noi momente de maiestrie muzicala din partea romanilor dornici sa arate ca au ce trebuie pentru a deveni vedete. Concurentii incearca sa-l impresioneze pe Horia Brenciu, iar Delia primeste declaratii de dragoste. De asemenea, un chinez care canta pe strada atrage atentia celor trei membri ai juriului, in noul sezon care aduce o serie de schimbari.

Scandal la X Factor. Replica lui Horia Brenciu pentru un concurent

Suparat ca nici Delia, nici Horia Brenciu, nici Stefan Banica si nici macar publicul din sala nu l-au sustinut, Dragos Dragomirescu a protestat printr-un gest neasteptat: l-a provocat pe Horia Brenciu la o.

X FACTOR. Ce planuri are Horia Brenciu pentru noul sezon X FACTOR

Horia Brenciu are ganduri mari pentru noul sezon X Factor, care incepe la Antena 1 din 17 septembrie de la 20. 30: vrea sa-i gaseasca o partenera lui Dani Otil si sa-l insoar, scrie.

Horia Brenciu, reteta minune prin care a slabit opt kilograme

Surse din preajma juratului sustin ca acesta a tinut o cura de slabire intensiva in vara, lucru care se observa, acum, cu ochiul liber, scrie wowbiz. ro. Horia era afectat de kilogramele in plus, dar nu reusea cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )