Libnet.ro
UNICEF

20:47

Sindicatele din TVR solicita interventia lui Klaus Iohannis si a Vioricai Dancila pentru solutionarea problemelor

Adevărul Adevărul,
Sindicatele din TVR solicita interventia lui Klaus Iohannis si a Vioricai Dancila pentru solutionarea problemelor

Sindicatele din Televiziunea Romana cer ajutorul presedintelui Klaus Iohannis 60 de ani) si pe cel al prim-ministrului Viorica Dancila 55 de ani) pentru solutionarea conflictelor si a unor probleme precum scaderea audientei, lipsa de transparenta. continuă pe Adevărul

Primarul Iasului, Mihai Chirica, ii cere lui Klaus Iohannis ca Autostrada Unirii sa fie obiectiv de interes national

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa ii ceara premierului ca autostrada Unirii Ungheni - Iasi - Targu Mures sa aiba statut de.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, ii cere lui Klaus Iohannis ca Autostrada Unirii sa fie obiectiv de interes national

Primarul din Iasi,Mihai Chirica, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa ii ceara premierului ca autostrada Unirii Ungheni - Iasi - Targu Mures sa aiba.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat recent legea care prevede ca Guvernul Romaniei trebuie sa stabileasca in primele 15 zile ale fiecarui an ce zile libere suplimentare vor primii angajatii de la stat pe parcursul unui an calendaristic. Modificarea Codului muncii face referire la minivacantele bugetarilor, adica la legatura dintre zilele libere legale si week-end-uri. Ce .

Klaus Iohannis, banuit ca i-a facut o declaratie de dragoste dusmanului

Codrin Stefanescu s-a intrebat, retoric, miercuri, intr-o postare pe Facebook, daca nu cumva ultimele actiuni ale lui Klaus Iohannis reprezinta o declaratie de dragoste a presedintelui pentru PSD. Klaus.

Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis loveste la temelia democratiei moderne cand cere partidelor sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a transpune in legislatie rezultatul referendumului. Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi, spune Tariceanu, cerand din nou demisia presedintelui Iohannis.

E OFICIAL: Klaus Iohannis a promulgat legea de infiintare a Muzeului Ororilor Comunismului in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede infiintarea Muzeului Ororilor Comunismului in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit actului normativ, muzeul va prezenta.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Indemnizatii majorate pentru fostii detinuti politici

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care este majorata indemnizatia de care beneficiaza fostii detinuti politici si categoriile asimilate. Este vorba despre o majorare de la 400 lei la 700 lei.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica un articol din Codul Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care prevede ca aceia care efectueaza sponsorizari sau acte de mecenat, precum si cei care acorda burse private sa scada din impozitul pe profit datorat suma.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti, 30 iulie, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Sedinta este programata la ora 13.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )