Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alejandro G. Inarritu, marele castigator al galei Sindicatului regizorilor americani

Adevărul Adevărul,
Alejandro G. Inarritu, marele castigator al galei Sindicatului regizorilor americani

Cineastul Alejandro G. Inarritu a castigat, sambata, premiul Sindicatului regizorilor americani Directors Guild Award) pentru pelicula Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/Birdman, o abordare satirica a lumii divertismentului, crescand astfel sansele sale si ale filmului la un Oscar. continuă pe Adevărul

Alejandro G. Inarritu, marele castigator al galei Sindicatului regizorilor americani

- Cineastul Alejandro G. Inarritu a castigat, sambata, premiul Sindicatului regizorilor americani Directors Guild Award) pentru pelicula Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, o abordare satirica a lumii divertismentului, crescand astfel sansele sale si ale filmului la un Oscar.

Premiile Goya 2015: La isla minima, marele castigator

Thrillerul La isla minima, regizat de Alberto Rodriguez, a fost marele castigator al celei de-a 29-a editii a galei premiilor Goya din Spania, care a avut loc sambata seara la Madrid, obtinand zece statuete, .

Inarritu se antreneaza pentru Oscar

Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat premiul Sindicatului regizorilor americani Directors Guild of America) pentru pelicula Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei, film care il are ca protagonist pe Michael Keaton, in rolul unui fost actor de supereroi, ratat, care incearca sa revina in lumina reflectoarelor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )