Libnet.ro
UNICEF

07:30

Castigator-surpriza la SAG Awards 2019, considerate cel mai bun indicator pentru Oscaruri. Lista completa a premiatilor

Adevărul Adevărul,
Castigator-surpriza la SAG Awards 2019, considerate cel mai bun indicator pentru Oscaruri. Lista completa a premiatilor

Premiile Sindicatului Actorilor Americani sunt considerate cel mai bun barometru pentru castigatorii Oscar, iar gala din acest an a rezervat o mare surpriza: filmul cu supereroi Black Panther a iesit invingator si a surclasat productiile considerate favorite, sifonand putin previziunile specialistilor pentru cel mai asteptat eveniment din cinematografie. continuă pe Adevărul

VIDEO Handbal (m): Cum arata echipa ideala a Campionatului Mondial - Danezul Mikkel Hansen, cel mai bun jucator al turneului

Echipa ideala de la Campionatul Mondial de handbal masculin a fost dominata de jucatorii celor doua finaliste, Danemarca si Norvegia ambele cu cate trei jucatori). Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat danezul Mikkel Hansen. Starul celor de la PSG a fost si golgheterul competitiei, cu 72 de goluri.

Lucas Pouille prefateaza finala de la Australian Open: Novak este cel mai bun din lume, dar si Rafa pare uimitor. Cred ca vor face din nou un meci minunat

Lucas Pouille 31 ATP, 24 de ani) nu castigase niciun meci pe tabloul principal de la Australian Open pana la editia din acest an, unde a reusit cea mai mare performanta a sa la un turneu de Grand Slam. Francezul a ajuns pana in semifinale, faza in care a fost oprit de Novak Djokovic scor 6-0, 6-2, 6-2). La conferinta de presa, Pouille a prefatat finala de la Melbourne, fiind de parere ca Djokovic si Nadal vor oferi un nou meci minunat. Cand joaca asa, Novak este cel mai bun din lume, dar si Rafa pare uimitor, a spus Lucas Pouille.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

Aeroportul din Dubai, cel mai slab ritm de crestere din ultimul deceniu, insa isi pastreaza titlul de cel mai mare aeroport din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri in 2018, ratandu-si tinta pe care si-a propus-o, insa cu toate acestea a ramas cel mai mare aeroport international din lume, transmite Reuters, citat de Agerpres .

79 de soferi de TIR, prinsi bauti la volan, in Germania, in doar doua ore! Cel mai beat dintre ei era roman

79 de soferi de TIR, prinsi bauti la volan, in Germania, in doar doua ore! Cel mai beat dintre ei era roman. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon, cel mai probabil uitata la operatie - Medic: Nu putem exclude sa-si fi introdus acele bucati. nca nu am terminat investigatiile

Medicii i-au facut mai multe analize sub anestezie fetei de 11 ani care a eliminat o bucata de tifon ce i-a fost uitat in corp, cel mai probabil, in urma unei operatii de apendicita si urmeaza sa afle ce s-a intamplat, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv ca fata sa-si fi introdus acele bucati, spun reprezentantii Spitalului de Copii din Brasov.

Cel mai nou cuplu din showbiz. El are 34 de ani, ea e cu 16 ani mai mare si o iubesc toti romanii (FOTO)

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori in toata lumea. Este vorba despre faimoasa Celine Dion. La 3 ani de la moartea sotului sau, Renee Angelil, a iesit soarele pe strada cantaretei. Aceasta s-a.

VIDEO PAPARAZZI / Mirel Radoi este cel mai norocos barbat! Sotia sa si-a etalat formele intr-o benzinarie

Mirel Radoi este cel mai norocos barbat! Sotia sa si-a etalat formele intr-o benzinarie. Cititi mai multe pe spynews. ro.

PORCSALMI BALINT: UDMR pregateste cel mai mare congres de pana acum

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat ca cel de-al XIV-lea Congres al Uniuniiva fi cel mai mare congres de pana acum.

Huawei pregateste cel mai futurist telefon cu doua calitati remarcabile

Primul telefon 5G al Huawei urmeaza sa fie prezentat public in februarie. Compania promite sa fie cel mai bun de pe piata si nu doar datorita conectivitatii 5G. Huawei nu a prezentat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )