Libnet.ro
UNICEF

18:15

HBO, televiziunea cu cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului scenaristilor americani

Adevărul Adevărul,
HBO, televiziunea cu cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului scenaristilor americani

Televiziunea HBO a primit, joi, 16 nominalizari la premiile Writers Guild, serialele Urzeala Tronurilor, Silicon Valleysi Detectivii din Louisiananumarandu-se printre cele mai nominalizate productii la aceste trofee acordate de Sindicatul scenaristilor americani WGA), potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

Tara noastra are cele mai multe cazuri de hepatita dintre tarile europene

Cu 1. 800 de locuitori posibil infectati cu virus hepatitic B si 635. 000 posibil infectati cu virus hepatitic C, Romania ocupa primul loc in randul tarilor europene la numarul total de cazuri de hepatita, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, potrivit unui comunicat remis redactiei din partea delegatiei romane a grupului PPE.

10 jucatoare de la HCM au evoluat in toate meciurile din grupa D a EHF Champions League. Valentina Ardean Elisei cele mai multe goluri

HCM Baia Mare s-a calificat in primavara europeana la handball, insa misiunea campioanei nu va fi una deloc usoara. O asteapta meciuri dificile, cu adversary redutabili care nu se vor da la o parte cu una, cu doua. Statistica ne arata ca HCM-ul lui Buceschi si Kovacs este singura echipa care merge in faza urmatoare a competitiei fara niciun punct.

Lista completa a locurilor de munca aflate in evidenta AJOFM Vaslui. Cele mai multe oferte sunt la Barlad

Potrivit datelor rezultate din ofertele angajatorilor privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui sunt inregistrate 101 locuri de munca in data de 27 noiembrie 2014.

Business Report: Cati bani iti iau bancile ca sa-ti administreze finantele. Topul comisioanelor la cele mai mari banci din Romania; Topul dezvoltatorilor care construiesc cele mai multe locuinte; Banca Transilvania preia Volksbank Romania

Achizitia de trenuri de metrou de 440 de mil. euro se amana. Metrorex nu a oferit inca explicatii. Numele companiei care va livra trenuri de. Psihoza redeventelor: ce legatura este intre Petrom si Rosia Montana?Incapacitatea guvernului de a gestiona coerent si obiectiv sursele de venit.

TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

Asociatia Profesionista de Tenis ATP) a desemnat cele mai bune 5 meciuri din sezonul 2014. Partide cu rasturnari de situatie, cu multe faze in care jucatorii si-au aratat clasa, spre deliciul publicului, acestea sunt cele mai captivante si ma .

Mai multe telefoane, un singur ecran. Cu Nanoport obtii o tableta din smartphone-uri multiple

Daca v-ati gandit vreodata cum ar fi sa puteti folosi smartphone-urile ca monitoarele pentru a obtine o imagine mai mare, atunci visul vostru ar putea fi aproape sa se indeplineasca. Cu totii am vazut mai multe monitoare puse unul langa altul pentru a obtine o imagine foarte mare. insa telefoane conectate intr ele care sa afiseze asa ceva ne-a fost mai rar dat sa vedem pana cand am aflat de Nanoport. Nanoport este o combinatie de hardware si software care [].

VIDEO Cele mai fierbinti scene nud ale fimelor anului 2014

Actorii din filmele anului 2014 s-au dezbracat de inhibitii si de haine si au reusit sa dea nastere unora dintre cele mai fierbinti scene, fie ele cu tenta sexuala sau nu. MTV a adunat o serie dintre cele mai memorabile momente nud ale vedelor din peliculele anului acesta.

Cod galben de polei in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari Cod galben, valabile pentru mai multe judete din tara. Vizata este si Capitala, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Mai multe drumuri au fost blocate de zapada si viscol

Mai multe drumuri au fost afectate de zapezile din ultimele ore. Vantul a adunat zapada pe soselele din judetul Braila, iar drumarii s-au chinuit ore in sir sa deszapezeaca. Cu viscolul s-au luptat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )