Libnet.ro
UNICEF

11:15

Nominalizarile SAG Awards 2020: care sunt filmele care conduc topul

Adevărul Adevărul,
Nominalizarile SAG Awards 2020: care sunt filmele care conduc topul

Lungmetrajele The Irishman, regizat de Martin Scorsese, Once Upon a Time in Hollywood, de Quentin Tarantino, si Bombshell, de Jay Roach, au primit cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului Actorilor Americani Screen Actors Guild, SAG), iar Fleabag si The Marvelous Mrs. Maisel sunt programele TV cu cele mai multe selectii. continuă pe Adevărul

Nominalizarile la Critics Choice Awards 2020

Semn ca ne apropiem de sezonul mult asteptat al marilor gale de premiere de la Hollywood, iata ca aflam astazi si lista completa a nominalizarilor la Critics Choice Awards 2020! .

Care sunt cele mai rapide telefoane din 2019: cel mai relevant clasament, publicat

Oficialii AnTuTu au publicat cea mai recenta versiune a clasamentului lor lunar in materie de telefoane de top. Asa poti afla care sunt cele mai rapide smartphone-uri pe final de 2019. Daca.

Ministrul de Interne anunta MASURI DURE pentru POLITISTII care sunt MANA iN MANA CU INTERLOPII

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta masuri dure pentru politistii care au legaturi cu clanurile interlope si nu isi fac meseria corect, protejand infractorii. Toti politistii care sunt mana in.

Zodiacul celor mai iubite femei. Care sunt zodiile IREZISTIBILE

Doar patru zodii exceleaza cand vine vorba de iubit. Atrag barbatii ca un magnet si este foarte usor sa te indragostesti de ele. Sunt frumoase, capabile, independente si devin usor un exemplu pentru.

ANSVSA: Pesta porcina evolueaza in 254 de localitati. Care sunt cele mai afectate judete 540.591 de porci afectati de boala au fost eliminati pana acum

ANSVSA anunta ca, pana la marti, Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 254 de localitati din 28 de judete, cu un numar de 709 focare dintre care 11 focare in exploatatii comerciale si 4 focare in.

China nu da inapoi cu lagarele in care sunt tinuti peste un milion de musulmani uiguri

China si-a aparat luni lagarele de formare controversate din Xinjiang, in care ar fi detinuti pest.

ştiri din Showbiz

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )