Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premiile Sindicatului Actorilor Americani: Birdman - cel mai bun film, Julianne Moore - cea mai buna actrita. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Premiile Sindicatului Actorilor Americani: Birdman - cel mai bun film, Julianne Moore - cea mai buna actrita. Lista completa a castigatorilor

Drama cu accente comice Birdman/ Omul Pasare, semnata de regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu, a castigat trofeul pentru Cel mai bun film in cadrul galei Sindicatului Actorilor Americani Screen Actors Guild Awards, SAGA), devenind astfel un puternic candidat pentru premiul Oscar. continuă pe Adevărul

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a.

Primul indiciu pentru Oscar 2015: Birdman, desemnat Cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Birdman/Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru Cel mai bun film la gala Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), desfasurat sambata seara, la Los Angeles. Gala este un indicator important pentru Oscar.

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, intr-un top TripAdvisor 2015

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala.

Irina Begu: N-a fost cel mai bun tenis al meu, am fost incordata, dar sunt fericita ca am trecut!

E imposibil sa nu remarci, mai intai si mai intai, ca Irina continua sa profite de culoarul pe care singura si l-a creat.

Australian Open 2015. Halep, dupa ce a ajuns in sferturi: Am putut sa joc cel mai bun tenis al meu, sunt multumita!

Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer si s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open. Victoria in doua seturi, scor 6-4, 6-2, i-a dat incredere romancei, care a explicat cum a reusit s-o rapuna pe adversara sa din optimi.

VIDEO: Stream 13, cel mai ieftin laptop cu Windows 8.1 si o autonomie de peste 7 ore

HP Stream 13 este cel mai ieftin laptop echipat cu licenta de Windows 8. 1, cu posibilitatea de migrare la Windows 10, cu o autonomie a bateriei de peste 7 ore si cu SSD de 32 de GB. in prezent, pe piata din America, laptopul se vinde cu 230 de dolari, echivalentul a 920 RON potrivi gigaom. com .

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se.

Un videoclip al manelistului Sandu Ciorba, numit cel mai ciudat video de pe Internet de Huffington Post

Clipul unei manele din Romania a fost nominalizat de Huffington Post ca fiind cel mai ciudat clip de pe Internet, potrivit publicatiei din Marea Britanie.

Euro coboara la cel mai redus nivel al ultimilor 11 ani in fata dolarului dupa victoria extremei stangi din Grecia

Moneda euro a coborat la cel mai scazut nivel in fata dolarului in ultimii 11 ani din 2003 incoace) imediat dupa anuntul venit din Grecia, unde extrema stanga a castigat alegerile. Euro se tranzactiona in aceasta dimineata la 1,1- 1,12 dolari, iar perechea EUR-CHF se tranzactiona la paritatea de 0. 98, motivele acestei evolutii fiind legate de viitorul tot mai incert al Europei, desi e foarte posibil ca acestt nevel al tranzactionarii euro sa fie doar reactia la cald fata de rezultatul electoral din Grecia, situatia de acum fiind diferita fata de cea din 2011, cang Grecia risca sa intre in incapacitate de plata. In ultimii doi ani, bancile europene si-au limitat expunerea asupra economiei elene, iari politicile aplicate de Uniunea Europeana permit gestionarea riscului de neplata a datoriei.

Clipul zilei: Cel mai tare duet

Cel mai tare duet :D.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )