Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele sindicatului din TVR a facut mai multe sesizari legate de situatia institutiei: Investigatiile DNA sunt foarte bune, vrem sa stim si noi cine e de vina

Adevărul Adevărul,
Presedintele sindicatului din TVR a facut mai multe sesizari legate de situatia institutiei: Investigatiile DNA sunt foarte bune, vrem sa stim si noi cine e de vina

Presedintele sindicatului din Televiziunea Romana a dezvaluit ca a facut mai multe sesizari in legatura cu situatia institutiei, insa nu poate confirma daca acestea au determinat verificarile Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe Adevărul

Subiectele zilei:Europa, sufocata de imigranti. Avertismentul unui important lider european;China si SUA au ratificat Acordul de la Paris privind clima;Ghidul mitei perfecte: povestea directorului de spital care si-a facut mai multe offshore-uri pentru a

Lucrarile la Autostrada Transilvania, in pericol: contractul pentru sectiunea 3C ar putea fi reziliat. Ministerul Transporturilor ar putea rezilia contractul. Cine-s bugetarii cu lefuri taiate de Guvern. Ordonanta care trebuia sa aiba ca scop ca scop corectarea inechitatilor de salarizare si introducerea de bonusuri de performanta pentru Educatie si Sanatate a dus la.

Harta locuintelor noi. in Bucuresti si nordul tarii au rasarit cele mai multe case in primul semestru - INFOGRAFIE

Din totalul de 24. 106 locuinte construite in prima jumatate a acestui an, cele mai multe au fost ridicate in Bucuresti si in regiunile Nord-Vest si Nord-Est Moldova, iar cele mai putine - in Sud-Vest Oltenia, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Politistii din Paris au descoperit o masina in care erau mai multe butelii cu gaz, in apropiere de catedrala Notre-Dame

Mai multe persoane au fost arestate, in Franta, dupa ce politia pariziana a descoperit o masina care continea butelii de gaz, in apropierea catedralei Notre-Dame din Paris.

Moldovenii se pot casatori cu doua sau mai multe persoane in acelasi timp. Ce detaliu le-a scapat autoritatilor

Desi poligamia este o actiune ilegala in Moldova, se pare ca totusi unii moldoveni se pot casatori cu doua sau mai multe persoane in acelasi timp. Se pare ca legislatia nu poate controla.

Surse CNN: ISIS planuia atacuri in mai multe state europene imediat dupa atentatul din Paris. Gruparea terorista dispune de o retea complexa de militanti infiltrati in Europa (VIDEO)

Jurnalistii de la CNN au intrat in posesia unor documente care ar demonstra ca, dupa atacul terorist de la Paris din noiembrie 2015, Statul Islamic planuia atentate in mai multe state europene, cu.

Explozii in mai multe orase siriene. Cel putin 26 de persoane au murit, 45 au fost ranite

Cel putin 26 de persoane au murit si 45 au fost ranite, luni, in urma unor atacuri cu bomba, care au avut loc in mai multe orase din Siria.

FOTO + VIDEO. Cum se joaca mai multe vaci cu o masina teleghidata

Mai multe bovine au ajuns vedete pe retelele de socializare, datorita fascinatiei lor pentru o masinuta teleghidata. intr-un filmulet postat pe pagina de Facebook Bored Panda Animals, un grup de vaci alearga pe o pasune dupa curiosul dispozitiv.

Anuntul facut de Mircea Radu dupa ce DNA a luat la puricat contractele din TVR

Curatenia in televiziunea publica e mai mult decat potrivita si sanatoasa e un act de interes national, a scris Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook, intr-o postare prin care.

Reincepe scandalul apei calde. Mai multe cartiere din Bucuresti raman fara apa calda, Distrigaz a redus presiunea din cauza facturilor neplatite

Primaria Bucuresti a primit, luni, o notificare, din partea ELCEN, conform careia poprirea de 100 la suta pe conturile RADET nu va mai fi ridicata in aceasta luna, prin urmare, nu se vor putea plati salariile angajatilor regiei de termoficare si nu se.

Bacteria ucigasa revine. E.Coli in carnea de oaie, vita, pasta de mici si lapte din mai multe restaurante, magazine si abatoare din tara

Controalele facute de inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare ANSVSA) la mai multi agenti economici din tara au dus la descoperirea bacteriei Escherichia Coli E. Coli) in 14 probe din carne de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )