Libnet.ro
UNICEF

13:00

Star Wars: The Force Awakens are un nou poster: fanii se intreaba de ce Luke Skywalker nu apare pe afis

Adevărul Adevărul,
Star Wars: The Force Awakens are un nou poster: fanii se intreaba de ce Luke Skywalker nu apare pe afis

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens/ Trezirea Fortei beneficiaza de un nou poster in care mai multe elemente au facut deliciul fanilor. Producatorii promit sa lanseze un nou trailer in curand. continuă pe Adevărul

Posterul pentru Star Wars: Trezirea Fortei este oficial si iti poti cumpara bilet chiar acum

Lucasfilm a anuntat astazi ca trailerul pentru Star Wars: Trezirea fortei va fi lansat marti, 20 octombrie. Pentru a porni numaratoarea inversa pana la debutul trailerului, Lucasfilm a lansat posterul international pentru filmul Star Wars: Trezirea fortei. Lucasfilm si vizionarul regizor J. Abrams isi unesc fortele pentru a va purta din nou intr-o galaxie indepartata, [] Posterul pentru Star Wars: Trezirea Fortei este oficial si iti poti cumpara bilet chiar acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Foto: A aparut posterul oficial al Star Wars: Trezirea Fortei. Cand apare trailerul oficial

Veste buna pentru fanii Star Wars. Luni a aparut posterul international pentru filmul Star Wars: Trezirea fortei, iar marti va fi lansat trailerul pentru al saptelea film din celebra serie.

S-a dat startul la bilete pentru filmul Star Wars: Trezirea Fortei

Biletele pentru mult-asteptatul film Star Wars: Trezirea Fortei sunt disponibile, incepand de luni, a anuntat Lucasfilm. Premiera episodului VII din serie va avea loc pe 18 decembrie 2015 si este distribuit de Forum Film Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )