Libnet.ro
UNICEF

14:30

MANOWAR anunta primul festival outdoor din 2014.

România Liberă România Liberă,
MANOWAR anunta primul festival outdoor din 2014.

MANOWAR a anuntat faptul ca va fi cap de afis la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014, eveniment ce va avea loc pe 25 si 26 iulie 2014, la Suvilahti Open Air, din Helsinki, Finlanda. Acesta va fi primul MAGIC CIRCLE FESTIVAL organizat vreodata in Finlanda. Onorand comunitatea mondiala de fani ai trupei MANOWAR, festivalul are loc in tari diferite, iar pana acum a mai avut editii in Germania si Slovenia. La acestea au luat parte spectatori din peste 35 de tari. Suntem incantati sa aducem MAGIC . continuă pe România Liberă

Traseul Turului Frantei din 2014

Organizatorii Turului Frantei, in speta compania Amaury Sports Organisation, a dezvaluit, miercuri, traseul editie din 2014 a Marii Bucle.

NATO si Rusia nu au inregistrat progrese in dosarul scutului european anti-racheta, in primul consiliu ministerial din 2011

Tarile membre NATO si Rusia nu au reusit sa-si rezolve profundele divergente legate de dosarul sensibil al scutului european antiracheta, in cadrul reuniunii care a avut loc miercuri la sediul Aliantei din Bruxelles, scrie AFP.

Tecau va avea un nou partener de dublu din 2014

Jucatorul Horia Tecau nu va mai face pereche in turneele de dublu din circuitul mondial cu bielorusul Max Mirnyi dupa un an 2013 mai degraba modest.

Formula 1: Un pusti de 19 ani va deveni pilot al echipei Torro Rosso, din 2014.

Echipa de Formula 1, Torro Rosso, va avea un nou pilot, incepand din sezonul viitor. Rusul Daniil Kviat, in varsta de 19 ani, va pilota unul dintre monoposturile Toro Rosso, in locul australianului Daniel Ricciardo, care va trece la sora mai mare, Red Bull Racing, conform Mediafax. Kviat face parte din centrul Red Bull de dezvoltare a carierei tinerilor piloti. El a mai concurat in GP3, serie in care l-a avut ca adversar si pe Robert Visoiu, precum si in Formula 3. Rusul va fi coechipier la .

Ce se va intampla in prima luna din 2014. Meteorologii au facut publica PROGNOZA

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei, pana in luna ianuarie 2014. NOIEMBRIE Temperatura aerului va.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )