Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romanii au talent: Tanara de 16 ani care i-a facut pe Smiley si Pavel Bartos sa apese butonul auriu VIDEO

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent: Tanara de 16 ani care i-a facut pe Smiley si Pavel Bartos sa apese butonul auriu VIDEO

O eleva de 16 ani, care a prezentat un numar de dans contemporan pe scena Romanii au talent, a reusit sa aduca lacrimi in ochii Mihaelei Radulescu si i-a facut pe Smiley si pe Pavel Bartos sa apese golden buzz-ul, care a trimis-o pe adolescenta in semifinale. continuă pe Adevărul

Povestea frumoasa s-a incheiat: Pustoaica de 16 ani care a facut furori la Indian Wells a fost eliminata. Va urca spectaculos in clasamentul WTA

Simona Halep 1 WTA) e cea mai in forma jucatoare in turneul californian, insa victoriile ei sunt, oarecum, firesti, avand in vedere ca e lider mondial. in schimb, Amanda Anisimova 149 WTA) a venit de nicaieri si a avut un parcurs impresionant.

Jurnalul unei tinere din Iasi, diagnosticata cu cancer la 16 ani. Stai si te gandesti ca ieri erai sanatoasa...

Andreea Rodiana, o eleva in varsta de 16 ani din Iasi, diagnosticata in 2018 cu o forma de cancer osos in stadiu avansat, prezinta pe pagina ei de Facebook jurnalul medical. in prezent, Andreea este.

Daniela Crudu si prima noapte de amor: Avea 16 ani si...

Daniela Crudu nu are o amintire tocmai placuta despre prima noapte de amor. Vedeta si-a pierdut virginitatea in adolescenta, in compania unui barbat mult mai mare ca ea. El avea 28, iar ea doar 16 ani. Nu.

A pus putin usturoi in cada. Este incredibil motivul pentru care a facut asta

A pus putin usturoi in cada, inainte de a intra in cada. Motivul pentru care a facut asta este de-a dreptul uluitor. Baia cu usturoi este un mod relaxant, revigorant, detoxifiant si placut de a administra.

VIDEO Soferul din Belarus care a creat haos pe strazile din Galati, lovind cu tirul mai multi biciclisti si o masina de Politie, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare

Brutski Stsiampkouski Siarhei 30 de ani) a fost gasit vinovat de tentativa de omor, doua infractiuni de ultraj, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

VIDEO Soferul din Belarus care a creat haos pe strazile din Galati, lovind cu TIR-ul mai multi biciclisti si o masina de Politie, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare

Brutski Stsiampkouski Siarhei 30 de ani) a fost gasit vinovat de tentativa de omor, doua infractiuni de ultraj, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese

Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese pana in 2013. Presedintele Romaniei apreciaza ca legea lui Florin Iordache este o masura .

VIDEO Tanara de 19 ani, lovita si injurata de paznicii Spitalului Judetean Craiova. Ceilalti colegi ai lui radeau in acest timp

O tanara de 19 ani din Craiova a fost abuzata pe paznicii Spitalului Judetean din Craiova. Tanara sustine ca a fost la spital sa isi viziteze iubitul, cand a fost agresata verbal si fizic de doi pazinci ai unitatii medicale.

Eroina zilei: Tanara din Timisoara care a adoptat un batran

Gest extrem de curajos al unei tinere din Timisoara. Anca Gaica a reusit sa schimbe, intr-o secunda, viata lui Ciprian Gataiantu, un batran sarman si abandonat. Tanara l-a luat din parcarea .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )