Libnet.ro
UNICEF

12:15

De Ziua Indragostitilor, Smiley canta la Chisinau

Hotnews Hotnews,
 De Ziua Indragostitilor, Smiley canta la Chisinau

Smiley va canta in premiera piesele de pe cel mai recent album al sau, Confesiune, in Republica Moldova. Artistul va concerta de Ziua Indragostitilor, in doua zile consecutive la Chisinau, unde 3400 de fani si-au anuntat prezenta. Cele doua concerte vor avea loc pe 13 si 14 februarie, la Palatul National din Chisinau, incepand cu ora 19:00. Unul dintre invitatii lui Smiley la concertele sustinute la Chisinau este Ana Munteanu, concurenta din echipa sa de la Vocea Romaniei si castigatoarea din 2017 a show-ului, si ea nascuta in Republica Moldova. continuă pe Hotnews

eMAG: reduceri de Ziua indragostitilor la produse excelente

Ziua indragostitilor e sarbatorita international pe 14 februarie. in pregatirea zilei, eMAG are o campanie cu reduceri la sute de produse. Am ales cateva de care sa tii cont. Campania eMAG de Ziua indragostitilor incepe cu o lista de cadouri romantice printre care parfumuri, aranjamente florale, dar si bijuterii sau carti si fashion ori aur.

MESAJE DE VALENTINES DAY. Mesaje de Ziua indragostitilor

Legenda spune ca Valentines Day sau Ziua indragostitilor poarta denumirea salvatorului indragostitilor, Sfantul Valentin. Acesta ar fi oficiat casatorii in secret, in vremea.

Esti singura de Ziua indragostitilor! Cum sa petreci aceasta zi, in functie de zodie!

Ziua indragostitilor se apropie. Dacaestisinguranu este cazul sa cazi in depresie. Te poti bucura de aceasta zi fara sa te afli in compania unei persoane de sex opus. Iata cum poti petrece in.

Vacante romantice de Ziua Indragostitilor. Cat costa cel mai scump pachet turistic

Ziua Indragostitilor este un bun prilej pentru calatorii, iar multi romani si-au facut deja rezervari pentru o mini-vacanta romantica. Anul acesta, au ales atat destinatii clasice precum Paris, Roma, Viena, Venetia, Barcelona, cat si destinatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )