Libnet.ro
UNICEF

08:15

AUDIO Ce au strigat zeci de mii de oameni cand Adi Despot a invocat PSD in concertul Europa FM Live pe Plaja VIDEO

Adevărul Adevărul,
AUDIO Ce au strigat zeci de mii de oameni cand Adi Despot a invocat PSD in concertul Europa FM Live pe Plaja VIDEO

Vita de Vie a concertat in prima seara a evenimentului Europa FM Live pe Plaja, iar solistul Adi Despot a fost curios sa afle parerea spectatorilor despre PSD, partidul aflat la guvernare. Cateva zeci de mii de oameni au rostit la unison acelasi cuvant. continuă pe Adevărul

AUDIO VIDEO Ce au strigat zeci de mii de oameni cand Adi Despot a invocat PSD in concertul Europa FM Live pe Plaja

Vita de Vie a concertat in prima seara a evenimentului Europa FM Live pe Plaja, iar solistul Adi Despot a fost curios sa afle parerea spectatorilor despre PSD, partidul aflat la guvernare. Cateva zeci de mii de oameni au rostit la unison acelasi cuvant.

Ce au strigat zeci de mii de oameni cand Adi Despot a invocat PSD la un concert (VIDEO)

Vita de Vie a facut spectacol in prima seara a Europa FM Live pe Plaja. La un moment dat, solistul Adi Despot a vrut sa afle parerea spectatorilor despre PSD. Raspunsul zecilor de mii de oameni a fost cum nu se.

FOTO Smiley, Adi Despot si Tudor Chirila au semnat initiativa Fara penali in functii publice: Ne luptam din greu sa corectam greselile trecutului

Cantaretii Smiley si Adi Despot se numara printre artistii care au decis sa sustina initiativa Fara penali in functii publice. Cei doi au fost fotografiati recent in timp ce isi treceau numele pe liste. De asemenea, Tudor Chirila a anuntat ca a semnat si si-a indemnat fanii sa faca acelasi lucru.

Adi Despot, in vizorul DNA! Procurorii au cerut verificarea conturilor solistului

Procurorii DNA ar fi cerut verificarea conturilor lui Adrian Despot. Si asta pentru ca solistul este casatorit cu Lisa, sora fostului viceguvernator al BNR si ex-presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu,.

Dezvaluiri despre ultimele momente din viata celebrei aviatoare Amelia Earhart. Zeci de oameni au auzit aceste mesaje radio, dupa ce avionul ei s-a prabusit in Pacific

Zeci de oameni din intreaga lume au auzit-o pe pioniera in aviatie, Amelia Earhart, si pe navigatorul acesteia, Fred Noonan, cerand ajutor printr-o statie radio, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit i.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )