Libnet.ro
UNICEF

23:00

Metallica a anulat turneul din Australia si Noua Zeelanda dupa ce James Hetfield a fost internat la dezintoxicare

Adevărul Adevărul,
Metallica a anulat turneul din Australia si Noua Zeelanda dupa ce James Hetfield a fost internat la dezintoxicare

Trupa americana Metallica si-a anulat turneul din Australia si Noua Zeelanda, anuntand ca solistul si chitaristul James Hetfield, in varsta de 56 de ani, a inceput un tratament de dezintoxicare. continuă pe Adevărul

Metallica si-a anulat concertele din Australia si Noua Zeelenda: James Hetfield incepe tratamentul pentru depedenta de droguri si alcool, cu care se lupta de mai multi ani (VIDEO)

Concertele pe care Metallica urma sa le sustina anul acesta in Australia si Noua Zeelanda au fost anulate. Celebra trupa rock a transmis printr-un comunicat ca solistul trupei, James Hetfield isi va incepe.

Metallica isi anuleaza un turneu. Vocalistul trupei, James Hetfield, se interneaza la dezalcoolizare

Celebra trupa Metallica si-a anulat turneul din Australia si Noua Zeelanda dupa ceJames Hetfield, solistul formatiei, va urma din nou un tratament de dezintoxicare. Hetfield este dependent de.

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle in turneul din Africa. Gestul lor face inconjurul lumii

Pintul Harry si Meghan Markle formeaza clar unul dintre cele mai spumoase cupluri. Ce au facut cei doi in turneul din Africa? Gestul lor face inconjurul lumii. Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle in turneul din Africa Ducii de Sussex formeaza, fara dar si poate, unul dintre cele mai spumoase cupluri, ochii tuturor .

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

Avortul va fi dezincriminat in Noua Galie de Sud, ultimul stat din Australia care nu facuse inca acest pas

Noua Galie de Sud va deveni ultimul stat al Australiei care dezincrimineaza avortul, dupa ce proiectul legislativ a trecut de ultima etapa, joi dimineata, scrie The Sydney Morning Herald.

Subofiter din cadrul ISU, retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui suspect, subofiter din cadrul I. Dambovita, pentru cercetari privind.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )