Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solistul trupei The Fall, Mark E. Smith, a murit la varsta de 60 de ani

Hotnews Hotnews,
 Solistul trupei The Fall, Mark E. Smith, a murit la varsta de 60 de ani

Mark E. Smith, solistul si compozitorul trupei britanice post-punk The Fall, a murit la varsta de 60 de ani, potrivit declaratiilor oferite de managerul trupei, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Solistul trupei The Fall, Mark E. Smith, a murit la varsta de 60 de ani

Mark E. Smith, solistul si compozitorul trupei britanice post-punk The Fall, a murit la varsta de 60 de ani, potrivit declaratiilor oferite de managerul trupei, citat de Reuters.

Dolores ORiordan a fost inmormantata. Sute de persoane au condus-o pe ultimul drum pe solista trupei The Cranberries FOTO

Colegii de trupa si rudele au condus-o, astazi, pe ultimul drum pe Dolores ORiordan. Sute de persoane i-au adus un ultim omagiu fostei soliste a grupului The Cranberries, care a murit pe 16 ianuarie, la varsta de 46 de ani.

Solista trupei The Cranberries, condusa pe ultimul drum de sute de oameni

Sute de persoane, printre care s-au numarat si colegii de trupa, prietenii aproapiati, rudele, dar si fanii, au condus-o pe ultimul drum pe regretata solista a trupei The Cranberries, Dolores O.

Veste tragica in lumea muzicala! Basistul unei importante trupe rock a murit dupa ce a cazut pe scari (VIDEO)

Solistul trupei The Zombies, Jim Rodford, s-a stins din viata in urma unei cazaturi pe scari care l-a lovit la cap. Vestea trista a fost facuta de solistul formatiei rock, Rod Argent. Jim Rodford.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )