Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOT! Amna lanseaza un nou videoclip fresh: Tonight

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Amna lanseaza un nou videoclip fresh: Tonight

Dupa ce a cucerit majoritatea continentelor lumii pornind chiar din Bucuresti, Romania, Amna lanseaza astazi o noua colaborare pe ritmuri crazy de club. Piesa Tonight, semnata SONIC-E WOOLHOUSE feat Amna, va va surprinde cu ritmuri cu accente traditionale rusesti, prelucrate cu arome electrizante de dance. DJ SONIC-E WOOLHOUSE, doi producatori originari din Olanda . continuă pe Devorator Monden

People Like Us, cel mai nou videoclip Kelly Clarkson

Dupa ce a cucerit topurile cu single-ul Catch My Breath, Kelly Clarkson revine si lanseaza videoclipul single-ului People Like Us. People Like Us este cel de-al treilea single extras de pe primul album al artistei cu hituri, intitulat Greatest Hits: Chapter One, aparut pe piata muzicala pe 12 noiembrie 2012. Melodia produsa de Greg Kurstin .

HOT! INNA este regizorul celui mai nou videoclip Dame Tu Amor feat. Reik

INNA a lansat o noua piesa pe care o dedica fanilor sai din Mexic si America Latina. Dame Tu Amor este o colaborare cu trupa mexicana Reik, iar videoclipul acestei piese a fost inspirat de pictorita Frida Kahlo, de asemenea, originara din Mexic. Acest videoclip este o premiera pentru INNA pentru ca s-a implicat ca .

HOT! Cabron lanseaza videoclipul PaRap

Cabron lanseaza videoclipul piesei PaRap, care ii vizeaza, dupa cum spune artistul, pe cei care nu mai pun pret pe curaj, onoare si respect. Pentru ca isi permite, Cabron schimba foaia si da lovitura cu o noua piesa marca HaHaHa Production PaRap. Piesa PaRap vorbeste despre nevoia de a nu uri ceea ce nu .

HOT! Frissco lanseaza piesa Destination Unknown

A fost lansata cea din urma piesa din sirul celor trei lansate de Frissco in saptamana ce tocmai s-a incheiat. Se numeste Destination Unknown si va fi inclusa alaturi de celelalte doua, Love on the Black Sea si Aiurea in tramvai pe primul album al artistului. Destination Unknown este compusa, orchestrata si produsa de Ionut .

Jessie J, sexy si cheala in cel mai nou videoclip!

Jessie J tocmai a lansat un nou videoclip! Este vorba despre piesa Wild, iar clipul este unul alb-negru si foarte indraznet, in care artista nu a ezitat sa-si dezgoleasca trupul. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )