Libnet.ro
UNICEF

18:15

HOT! N-SONIC revin in forta cu clipul piesei RUN RUN + EP-ul Into The Light!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! N-SONIC revin in forta cu clipul piesei RUN RUN + EP-ul Into The Light!

Grupul sud-coreean revin in atentia fanilor lor nu numai cu un nou single, un nou clip si un nou material, ci si cu o noua imagine, mult mai dura dar care ii prinde de minune pe baieti! Dovada sta clipul recent lansat al single-ului RUN RUN in cadrul caruia membrii formatiei adopta un stil . continuă pe Devorator Monden

HOT! Kanto isi face debutul oficial cu clipul piesei What You Want feat. Sunggyu!

Tanarul artist sud-coreean a lansat in urma cu putin timp clipul noului sau single, intitulat What You Want, acesta fiind o colaborare cu Sunggyu, membru al formatiei INFINITE. What You Want reprezinta single-ul de debut oficial al lui Kanto, piesa fiind compusa de Bumkey. In cadrul clipului recent dezvaluit apar atat Kanto, cat si Sunggyu, .

HOT! GRAY prezinta clipul piesei Dangerous feat. Jay Park + maxi single-ul Call Me GRAY!

GRAY este un tanar artist sud-coreean din sfera hip-hop, acesta fiind inscris la casa de discuri a lui Jay Park, AOMG, alaturi de care artistul a inregistrat in colaborare noul sau single, intitulat Dangerous, care acum beneficiaza si de un clip. Concomitent GRAY si-a lansat si maxi single-ul Call Me GRAY care, pe langa piesa .

HOT! Little Mix isi arata miscarile sexy de dans in clipul piesei Move!

Noul clip al fetelor a fost dezvaluit in urma cu doar cateva ore, cu putin timp inainte de premiera versiunii full a acestuia fiind postat pe retelele de socializare un scurt teaser. Move este primul single extras de pe cel de-al doilea album din cariera grupului Little Mix, intitulat Salute, care va fi lansat pe .

Rudimental au lansat clipul piesei Free feat. Emeli Sande + un remix al piesei in colaborare cu Nas!

Free, produsa de Amir Amor, Kesi Dryden, Piers Aggett si Leon Rolle, reprezinta cel de-al saselea single extras de pe albumul de debut al formatiei Rudimental, intitulat Home, care a fost lansat anul acesta in aprilie. Noul single al grupului britanic, in colaborare cu talentata Emeli Sande, beneficiaza acum si de un clip oficial, foarte .

DJ Khaled a lansat clipul piesei Never Surrender feat. Scarface, Jadakiss, Meek Mill, Akon, John Legend Anthony Hamilton!

Never Surrender a fost confirmat de curand de DJ Khaled ca fiind cel de-al treilea single oficial extras de pe noul sau album, Suffering From Success, care este lansat astazi, 22 octombrie. Acum cateva ore artistul si colaboratorii sai, Scarface, Jadakiss, Meek Mill, Akon, John Legend si Anthony Hamilton, au dezvaluit si clipul noii lor .

Ariana Grande va lansa clipul piesei Right There feat.Big Sean pe 30 octombrie! Vezi aici fotografii si un scurt clip de la filmari!

Cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al Arianei Grande va beneficia in scurt timp si de un clip oficial care va avea premiera miercuri, 30 octombrie. Right There face parte de pe albumul Yours Truly lansat luna trecuta si reprezinta o colaborare cu rapperul Big Sean. In urma cu putin timp .

Mavado si Nicki Minaj dau o petrecere pe cinste in clipul piesei Give It All To Me!

Regizat de The Grizz Lee, noul videoclip al celor doi artisti a avut premiera in urma cu doar cateva ore si ii surprinde pe Mavado si Nicki Minaj in mijlocul unei petreceri pe plaja acestia fiind incojurati de prietenii lor si de numeroase domnisoare in bikini. Nicki Minaj se intoarce in piesa Give It All .

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )