Libnet.ro
UNICEF

01:05

PEPE, declaratie de dragoste pentru Raluca: Te iubesc din tot sufletul, iubirea mea dulce si frumoasa! VEZI ce fac cei doi de Paste!

Devorator Monden Devorator Monden,
PEPE, declaratie de dragoste pentru Raluca: Te iubesc din tot sufletul, iubirea mea dulce si frumoasa! VEZI ce fac cei doi de Paste!

Pepe i-a facut sotiei sale, Raluca 23 de ani), o declaratie de dragoste emotionanta ieri, de ziua ei. continuă pe Devorator Monden

UPDATE MAE: 190 de sectii de votare organizate in strainatate pentru alegerile europarlamentare din 25 mai

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta vineri, intr-un comunicat, ca a finalizat lista sectiilor de votare din strainatate pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, numarul acestora fiind de 190. UPDATE: MAE a dublat, fata de 2009, numarul sectiilor de vot din Moldova si Spania pentru europarlamentare.

Acord la Geneva pentru detensionarea crizei din Ucraina

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei, UE si Statelor Unite au ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina, in primul rand prin pentru dezarmarea grupurilor ilegale, informeaza Mediafax.

Acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina, la reuniunea de la Geneva

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei, UE si Statelor Unite au ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina. Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov anunta, in primul rand, dezarmarea grupurilor.

ACORD intre marile puteri ale lumii pentru detensionarea situatiei din Ucraina

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei, UE si Statelor Unite au ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina, in primul rand prin pentru dezarmarea grupurilor ilegale, o referire la militiile proruse,.

Acord pentru detensionarea crizei din Ucraina, la reuniunea de la Geneva

Reprezentantii Ucrainei, Rusiei, UE si Statelor Unite au ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei din Ucraina, in primul rand prin pentru dezarmarea grupurilor ilegale, informeaza Mediafax.

Cod Galben de vant puternic pentru cinci judete din Muntenia, pana la ora 12,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru arii extinse din judetul Teleorman, sudul judetelor Arges si Dambovita, vestul judetului Ialomita, dar si pentru sudul si estul judetului Buzau, valabila pana la ora 12,00.

Mazare o felicita din tot sufletul pe Gabriela Firea, pentru ca a dat dovada de curaj

Radu Mazare a felicitat-o pe Gabriela Firea pentru curajul de a depune plangerea impotriva lui Basescu. Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este.

OSCE va monitoriza aplicarea acordului pentru detensionarea crizei din Ucraina

Misiunea de supraveghere a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa va ajuta autoritatile ucrainene sa aplice acordul de la Geneva, care prevede detensionarea crizei prin dezarmarea militiilor .

OSCE va monitoriza aplicarea Acordului pentru detensionarea crizei din Ucraina

Misiunea de supraveghere a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa va ajuta autoritatile ucrainene sa aplice acordul de la Geneva, care prevede detensionarea crizei prin dezarmarea militiilor.

Geneva: Reuniune diplomatica pentru detensionarea situatiei din Ucraina

Sefii diplomatiei Rusiei, Ucrainei, Statelor Unite si Uniunii Europene incearca, joi, la Geneva, sa gaseasca o cale de detensionare a crizei ucrainene la o zi dupa un afront adus armatei de catre insurgentii prorusi din estul tarii.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )