Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzat de hartuire sexuala, Placido Domingo a demisionat din functia de director de la opera din Los Angeles

Hotnews Hotnews,
 Acuzat de hartuire sexuala, Placido Domingo a demisionat din functia de director de la opera din Los Angeles

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, a demisionat din postul sau de director general al operei din Los Angeles, au relatat miercuri mai multe agentii americane de mass-media, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Acuzat de hartuire, Placido Domingo a demisionat de la conducerea Operei din Los Angeles

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, care a fost acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei, a demisionat din functia de director general al Operei din Los Angeles, au anuntat miercuri media americane,.

Senatorul Iustin Talpos a demisionat din grupul PSD: El este unul dintre semnatarii motiunii de cenzura

Senatorul Ioan-Iustin Talpos a anuntat, miercuri, ca a demisionat din grupul PSD si va activa in continuare ca parlamentar independent. incepand de astazi, voi activa ca independent, in grupul celor.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Atac dur la adresa senatorului USR, Vlad Alexandrescu: Un Dinu Paturica al vremilor noastre. De la el se va trage destramarea Grupului

Gabriel Liiceanu a anuntat ca a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. intr-o scrisoare deschisa transmisa marti noapte membrilor grupului, Liiceanu enumera motivele pentru acre a luat aceasta decizie si la.

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social, el fiind membru al Consiliului Director al organizatiei neguvernamentale si unul dintre membrii fondatori.

Lovitura pentru PSD. Un deputat a demisionat din partid

Mihaita Gaina, deputat PSD, a demisionat din partid. Acesta a informat conducerea Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PSD si devine deputat neafiliat. Gaina se afla printre semnatarii motiunii.

Surpriza lui Felix Banila inainte de a demisiona: A cerut revocarea Oanei Haineala din functia de procuror-sef adjunct Cererea ar putea insa sa fie retrasa de Giorgiana Hosu

Felix Banila a cerut incetarea delegarii Oanei Schmidt-Haineala din functia de procuror-sef adjunct DIICOT, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. inainte de a-si depune demisia de la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Banila a trimis CSM o cerere de incetare delegarii Oanei Schmidt-Haineala. Surse din DIICOT au declarat pentru HotNews. ro ca Giorgiana Hosu, care ar urma sa preia conducerea interimara a DIICOT, ar putea retrage insa cererea formulata de Felix Banila.

Boris Johnson, acuzat de hartuire sexuala

Acuzatiile potrivit carora premierul britanic Boris Johnson a hartuit doua femei in urma cu 20 de an.

Un lider judetean a demisionat din PSD dupa 26 de ani in acest partid

Remus Lapusan si-a anuntat, marti, demisia atat din PSD, cat si din Consiliul Judetean Cluj, nemultumit de actuala conducere a organizatiei judetene. in urma cu douazeci si sase de ani am intrat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )