Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, vine in Romania: bilete reduse de sarbatori la concertul artistului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, vine in Romania: bilete reduse de sarbatori la concertul artistului VIDEO

Cantaretul spaniol Diego el Cigala 47 de ani), castigatorul premiului Latin Grammy pentru cel mai bun album de tango, le ofera ascultatorilor sai o fascinanta incursiune in armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american si tango, in cadrul unui concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 9 mai 2017. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: USR va vota impotriva unui guvern PSD, acesta ar fi cel mai mare pericol pentru Romania

Uniunea Salvati Romania va vota impotriva unui eventual guvern PSD, intrucat acesta ar reprezenta cel mai mare pericol pentru Romania, a declarat presedintele USR, Nicusor Dan.

Politia efectueaza perchezitii la cel mai mare centru de refugiati din Berlin. Mass-media locala sustine ca principalul suspect al atacului terorist de la targul de Craciun ar fi locuit acolo, alaturi de alti solicitanti de azil

Forte speciale din cadrul politiei germane au descins, marti dimineata, in cel mai mare centru de refugiati din Berlin, un hangar din incinta fostului Aeroport Tempelhof, in care se sunt cazati solicitanti de azil. Potrivit publicatiei The Independent, principaul suspect al atacului de la targul de Craciun, unde 12 persoane au murit si alte 48 au fost ranite, retinut de politie, ar fi locuit acolo.

Japonia devine cel mai mare creditor al SUA

China i-a cedat Japoniei titlul de cel mai mare detinator de obligatiuni guvernamentale americane, pe masura ce Banca Centrala a Chinei a fost nevoita sa acceseze rezervele valutare pentru sprijinirea yuanului, iar Banca Japoniei a lasat yenul sa se deprecieze, transmite Reuters.

Cantaretul flamenco Diego el Cigala va concerta la Bucuresti pe 9 mai

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, zis si Sinatra al genului flamenco , va sustine un concert pe 9 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.

MedLife a reusit cea mai mare listare privata din istoria Bursei din Bucuresti, reusind sa stranga 230 milioane lei

MedLife a reusit pana la termenul limita, de vineri, sa stranga din piata 230 milioane lei 50,9 milioane euro) de la investitorii privati pentru actionarii care vor sa iasa din companie, suma care face din listarea companiei operatiunea cu cel mai mare succes realizata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de catre o firma privata, arata datele publicate luni de RTPR Allen Overy, care a oferit consultanta la listare.

MedLife a reusit cea mai mare listare privata din istoria Bursei din Bucuresti, reusind sa stranga 230 milioane lei

MedLife, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a reusit pana la termenul limita, de vineri, sa stranga din piata 230 milioane lei 50,9 milioane euro) de la investitorii privati pentru actionarii care vor sa iasa din companie, suma care face din listarea companiei operatiunea cu cel mai mare succes realizata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de catre o firma privata, arata datele publicate luni de RTPR Allen Overy, care a oferit consultanta la listare, potrivit news. ro.

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata.

Seful Gazprom spune ca pretul gazelor pentru Europa va fi mai mare la inceputul lui 2017

Pretul mediu pentru gazele naturale livrate Europei va fi, cel mai probabil, mai mare in primul trimestru din 2017 decat in ultimul trimestru din 2016, a estimat ieri directorul general al grupului rus Gazprom, Alexey Miller, transmite Itar Tass.

Utile:Cea mai mare greseala pe care o faci cand bei apa; Ce trebuie sa stii despre plasturele contraceptiv; Asa folosesti cojile fructelor si legumelor ca remedii naturiste

4 lucruri pe care oricine trebuie sa le stie inainte sa inceapa constructia unei case. Cu totii visam sa locuim intr-o casa superba si cu putin teren in. Cum accesezi Control Panel cu un simplu click dreapta. Daca obisnuiesti sa modifici deseori parametrii de functionare ai sistemului de operare, cel mai bine ar fi sa.

New Residence Bucuresti, cea mai mare investitie rezidentiala din sectorul 5, in 2016

Complexul New Residence Bucuresti, construit de fondul de investitii British Romanian Investment Partnership BRIP) este cea mai mai mare investitie rezidentiala realizata anul acesta in sectorul 5 al Capitalei, conform datelor furnizate de primaria sectorului, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )