Libnet.ro
UNICEF

13:00

Enrique Iglesias, mesaj pentru romani, inainte de concertul de la Bucuresti: Va promit un show extraordinar VIDEO

Adevărul Adevărul,
Enrique Iglesias, mesaj pentru romani, inainte de concertul de la Bucuresti: Va promit un show extraordinar VIDEO

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias, care va sustine un concert in complexul Romexpo din Bucuresti, pe 12 mai, de la ora 20:00, in cadrul cadrul turneului sau, Sex and Love, a promis spectatorilor romani un show extraordinar. continuă pe Adevărul

FOTO. Enrique Iglesias promite un show extraordinar la Bucuresti

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias le promite fanilor din Romania, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, un show extraordinar pe 12 mai la Bucuresti.

Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis jurnalistilor un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului este de parere ca o democratie nu poate fi autentica fara o presa.

500.000 de lire sterline, fond bursier exclusiv pentru romani

Pentru prima data, Coventry University pune la dispozitie un fond de burse in valoare de 500. 000 de lire exclusiv romanilor care sunt acceptati la programe de licenta sau masterat in cadrul universitatii. in cadrul prezentarii generale s-au detaliat criteriile de eligibilitate si sistemul de alocare a acestora.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )