Libnet.ro
UNICEF

10:31

Julieta lui Pedro Almodovar ajunge in cinematografele din Romania, dar si pe lista de propuneri pentru Oscar VIDEO

Adevărul Adevărul,
Julieta lui Pedro Almodovar ajunge in cinematografele din Romania, dar si pe lista de propuneri pentru Oscar VIDEO

Julieta, cel de-al 20-lea lungmetraj al regizorului spaniol Pedro Almodovar, va avea premiera in cinematografele romanesti pe 30 septembrie. Este al cincelea film al regizorului selectat pentru un premiu Palme dOr si, totodata, propunerea Spaniei pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun film intr-o limba straina a premiilor Oscar 2017. continuă pe Adevărul

Filmul ,,Sully: Miracolul de pe raul Hudson, regizat de Clint Eastwood, in cinematografele din Romania VIDEO

Clint Eastwood, laureat cu cinci premii Oscar, regizeaza de aceasta data filmul Sully: Miracolul de pe raul Hudson, o drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rol principal, care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 9 septembrie.

Filmul Sully: Miracolul de pe raul Hudson, regizat de Clint Eastwood, in cinematografele din Romania VIDEO

Clint Eastwood, laureat cu cinci premii Oscar, regizeaza de aceasta data filmul Sully: Miracolul de pe raul Hudson, o drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rol principal, care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 9 septembrie.

Propunerea Romaniei la OSCAR - SIERANEVADA - in cinematografele din toata tara (FOTO)

Propunerea Romaniei la Premiile Oscar pentru cel mai bun film strain, lungmetrajul SIERANEVADA in regia lui Cristi Puiu ajunge de saptamana viitoare in cinematografele din toata.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

Premiera pe o plaja din Romania. O broasca testoasa, care de obicei traieste in apele Marii Egee, a parcurs mii de kilometri pana pe una din plajele de pe litoralul Marii Negre. Specialistii.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

[P] De ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial

Companiile isi asigura in mod frecvent stocurile, parcul de masini, cladirile pe care le detin. O completare fireasca a pachetului este asigurarea de credit comercial, utilizata ca instrument de reducere a riscului de creditare. Asigurarea de credite comerciale protejeaza cel mai de pret activ al companiei: creantele. Este protectia impotriva esecului clientilor de a onora plata facturilor rezultate din activitatea comerciala. Ion Poleacov, director financiar la Premium Porc Group ne-a explicat de ce a ales unul dintre marii producatori de carne de porc din Romania o asigurare de credit comercial.

Cercetatorii din Romania NU vor mai plati impozit pe salarii

Cercetatorii care desfasoara activitati in zona aplicativa sau in dezvoltarii tehnologice beneficiaza, incepand cu luna august, de scutire de impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor obtinute din activitatile de cercetare-dezvoltare realizate in Romania.

Ce scrie presa occidentala despre ancheta din Romania in care apare numele fostului premier Tony Blair

Jurnalistii Associated Press au scris marti despre investigatia lansata de procurorii romani anticoruptie in cazul unor ilegalitati financiare comise de catre fostul premier Victor Ponta, care ar avea legatura cu vizita pre-electorala a lui Tony Blair in Romania.

Banii fermierilor din Romania ajung la refugiati

Din Programul National de Dezvoltare Rurala, estimat la opt miliarde de euro, derulat de Ministerul Agriculturii, vor fi redistribuite, in acest an, cateva sute de milioane de euro catre refugiati, a.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )