Libnet.ro
UNICEF

08:15

Julio Iglesias si fiul sau, Julio Iglesias Jr, concerteaza din nou in Romania: care sunt preturile biletelor

Adevărul Adevărul,
Julio Iglesias si fiul sau, Julio Iglesias Jr, concerteaza din nou in Romania: care sunt preturile biletelor

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias 72 de ani) revine in Romania pe 18 mai, cand va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in deschiderea speactacolului urmand sa cante fiul acestuia Julio Iglesias Jr 42 de ani). continuă pe Adevărul

Julio Iglesias va canta in Romania, alaturi de fiul sau Julio Iglesias Jr.

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias revine in Romania cu un concert pe care il va sustine, pe 18 mai, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti. in deschiderea speactacolului urmeaza.

Julio Iglesias senior si junior vor concerta pe 19 mai in Bucuresti, la o saptamana dupa reprezentatia lui Enrique

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias revine in Romania cu un concert pe care il va sustine, pe 18 mai, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, in deschiderea speactacolului urmand sa cante fiul acestuia Julio Iglesias Jr, transmite Mediafax.

Dosarul Lukoil, trimis din nou in judecata dupa remediere neregularitatilor

Dosarul Lukoil a fost trimis din nou in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti, dupa ce instanta l-a restituit procurorilor pentru remedierea unor neregularitati care apareau in rechizitoriul initial, informeaza Agerpres.

VIDEO - FOTOGALERIE Vot decisiv pentru viitorul Bucurestiului. Consiliul General va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune schimbari majore in centrul Capitalei, cu impact urias asupra traficului auto si aspectului orasului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Proiectul a fost discutat si pe 29 decembrie, insa atunci a fost respins dupa ce mai multi cetateni au cerut acest lucru. Aceste proiecte ar da in sfarsit o fata civilizata acestor spatii publice care in prezent sunt folosite drept imense parcari, insa pentru reamenajare sunt propusi pentru taiere circa 500 de arbori. Proiectantii spun insa ca vor inlocui arborii taiati, o mare parte batrani si degradati, cu arbori noi si la final se va ajunge la un numar mai mare de copaci.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat din nou

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, laureat la Premiului Nobel pentru Pace, a fost internat duminica in spital din cauza unor dureri in piept si a unei artimii, a facut cunoscut o purtatoare de cuvant, citata de AFP.

Medicamentele pentru renuntarea la fumat vor fi din nou compensate, inclusiv plasturii cu nicotina

Cei care doresc sa se lase de fumat ar putea sa isi cumpere compensat plasturi cu nicotina si alte medicamente, Ministerul Sanatatii intentionand sa faca achizitie publica pentru aceste produse, incepand din acest an, potrivit unui proiect pus in dezbatere publica, scrie Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )