Libnet.ro
UNICEF

23:00

Panama Papers: Celebrul cineast Pedro Almodovar a anulat promovarea filmului Julieta

Hotnews Hotnews,
 Panama Papers: Celebrul cineast Pedro Almodovar a anulat promovarea filmului Julieta

Regizorul spaniol Pedro Almodovar a anulat campania de promovare a celui mai recent film al sau Julieta, programat sa fie lansat vineri in Spania, din cauza implicarii sale in scandalul provocat de Dosarele Panama, scrie The Independent. In plus, cineastul nu va mai participa la conferinte de presa si nici nu va acorda interviuri. continuă pe Hotnews

Celebrul regizor Pedro Almodovar apare in PanamaPapers

Printre cei 14. 000 de clienti ai firmei de avocatura Mossack Fonseca se numara si regizorul spaniol Pedro Almodovar, care apare astfel in celebrele documente PanamaPapers. Numele acestuia apare pe lista.

Panama Papers: numele actorului Jackie Chan si cel al cineastului spaniol Pedro Almodovar, evocate in scandal

Numele actorului chinez Jackie Chan, cel al cineastului spaniol Pedro Almodovar si cel al regizorului italiano- belgian Franco Dragone sunt evocate in Panama Papers, uriasul scandal de evaziune fiscala, ce a fost dezvaluit, duminica, in presa internationala, informeaza lefigaro. fr, citat de News. ro.

Simon Cowell si Heather Mills, implicati in scandalul Panama Papers/ Mills: Sunt o platitoare de taxe cinstita

Inca doua nume din showbiz sunt implicate in scandalul mondial Panama Papers. Este vorba despre producatorul TV Simon Cowell, cunoscut pentru rolul de jurat jucat in emisiuni precum The X Factor, Britain's Got Talent sau American Idol, si Heather Mills, fosta sotie a muzicianului Paul McCartney, scrie New Musical Express. In acelasi scandal sunt implicati si regizorul spaniol Pedro Almodovar, actorul chinez Jackie Chan si regizorul de teatru Franco Dragone.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Panama Papers. Premierul David Cameron recunoaste ca a avut actiuni la firma offshore a tatalui sau

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active.

China, reactie virulenta dupa dezvaluirile Panama Papers. Totul sa fie sters, fara exceptii!

Panama Papers. China a cenzurat in totalitate orice referire la scandalul Panama Papers, amenintand cu pedepse dure in cazul in care se publica vreun material pe acest subiect, menit sa.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Panama Papers: Sefi de stat, celebritati, miliardari si sportivi folosesc paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile. Putin, Porosenko, Xi Jinping, Messi si Platini - printre numele vehiculate

Sefi de stat, politicieni influenti, miliardari, nume mari ale sportului mondial si celebritati din intreaga lume folosesc paradisuri fiscale pentru a isi ascunde averile, arata o investigatie jurnalistica realizata in comun de 107 institutii media, dupa ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de informatii si documente financiare catre presa din istorie - asa-numita afacere Panama Papers. Un numar record de 11,5 milioane de astfel de documente s-au scurs din arhivele secrete ale societatii de consultanta Mossack Fonseca din Panama. Documentele arata cum peste 214 mii de societati off-shore, crete sau administrate de Mossack Fonseca in 21 de paradisuri fiscale in perioada 1977-2015, au avut ca beneficiari pe unii dintre cei mai influenti sau bogati oameni din lume, provenind din peste 200 de tari, scrie Le Monde.

Panama Papers: Guvernul panamez va crea o comisie independenta care sa analizeze practicile financiare din tara

Guvernul din Panama a anuntat, miercuri, ca va crea o comisie independenta care sa analizeze practicile financiare din tara, dupa scandalul Panama Papers, la originea caruia se afla o scurgere imensa de informatii din baza de date a firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, scrie Reuters.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )