Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simon Cowell si Heather Mills, implicati in scandalul Panama Papers/ Mills: Sunt o platitoare de taxe cinstita

Hotnews Hotnews,
 Simon Cowell si Heather Mills, implicati in scandalul Panama Papers/ Mills: Sunt o platitoare de taxe cinstita

Inca doua nume din showbiz sunt implicate in scandalul mondial Panama Papers. Este vorba despre producatorul TV Simon Cowell, cunoscut pentru rolul de jurat jucat in emisiuni precum The X Factor, Britain's Got Talent sau American Idol, si Heather Mills, fosta sotie a muzicianului Paul McCartney, scrie New Musical Express. In acelasi scandal sunt implicati si regizorul spaniol Pedro Almodovar, actorul chinez Jackie Chan si regizorul de teatru Franco Dragone. continuă pe Hotnews

Panama Papers: Producatorul Simon Cowell si Heather Mills, fosta sotie a lui Paul McCartney, sunt implicati. Cum se apara cei doi

Producatorul TV Simon Cowell si antreprenoarea Heather Mills, fosta sotie a cantaretului Paul McCartney, sunt implicati in scandalul Panama Papers, numele lor fiind asociate cu cabinetul de avocatura Mossack Fonseca.

Dezvaluiri Le Monde: Apropiati ai liderului Frontului National din Franta, Marine Le Pen, sunt implicati in scandalul Panama Papers

Un sistem offshore sofisticat a fost pus in functiune de primul cerc de apropiati ai lui Marine Le Pen, presedinta partidului francez de extrema dreapta Frontul National FN), noteaza marti cotidianul francez Le Monde, citand documente din cadrul anchetei jurnalistice Panama Papers.

Noul sef FIFA si presedintele Azerbaidjanului, implicati in scandalul Panama Papers (VIDEO)

Scandalul Panama a ajuns si la UEFA. Politia elvetiana a descins la sediul Uniunii, potrivit presei internationale. intre timp, noi detalii ies la iveala despre felul in care liderii mondiali si-au.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Lovitura de teatru in scandalul Panama Papers. O amanta suparata, la originea dezvaluirilor

Lovitura de teatru in scandalul documentelor confidentiale publicate in scandalul Panama Papers. Acestea nu au fost furate de hackeri, asa cum a sustinut initial firma de avocatura.

Parchetul rus va investiga acuzatiile de spalare de bani aduse unor apropiati ai lui Putin in scandalul Panama Papers

Parchetul rus au anuntat marti ca va lansa o ancheta cu privire la implicarea unor cetateni rusi in spalarea de bani prin intermediul unor companii offshore si firme paravan, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers. Anchetatorii vor verifica daca acuzatiile aduse impotriva unor afaceristi apropiati presedintelui rus Vladimir Putin sunt reale si pot constitui o baza pentru procese penale, transmite agentia de presa Reuters.

Scandalul Panama Papers: Islandezii cer in strada demisia premierului VIDEO

Mii de islandezi au manifestat luni impotriva premierului islandez, Sigmundur David Gunnlaugsson, implicat in scandalul Panama Papers, dupa ce investigatia jurnalistica a aratat ca acesta a facut investitii dubioase in paradisuri fiscale.

Presedintele Iohannis, despre scandalul Panama Papers

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca scandalul Panama Papers trebuie privit cu seriozitate si s-a declarat multumit ca pe aceasta lista nu se regasesc oameni foarte cunoscuti sau aflati in pozitii politice inalte din Romania.

Pozitia presedintele Iohannis, despre scandalul Panama Papers

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca scandalul Panama Papers trebuie privit cu seriozitate si s-a declarat multumit ca pe aceasta lista nu se regasesc oameni foarte cunoscuti sau aflati in pozitii politice inalte din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )