Libnet.ro
UNICEF

16:00

Episodul 5 din Game of Thrones, cel mai slab rating din istoria serialului, dar si cele mai mari audiente: ce i-a nemultumit pe fani

Adevărul Adevărul,
Episodul 5 din Game of Thrones, cel mai slab rating din istoria serialului, dar si cele mai mari audiente: ce i-a nemultumit pe fani

Game of Thrones nu inceteaza sa ne surprinda. Odata cu penultimul episod din sezonul 8, serialul a reusit sa doboare doua recorduri: unul negativ si unul pozitiv cel mai slab rating si cel mai vizionat episod. Atentie, urmeaza spoilere!. continuă pe Adevărul

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

Episodul din Game of Thrones cu cele mai mici rating-uri

Game of Thrones surprinde cu fiecare episod. Spre exemplu, episodul 5 a ajuns sa fie deopotriva cel mai vizionat episod si cu cel mai mic rating de pana acum. Premiera episoduluiThe Bells a.

Digisport: Platita sa nu faca nimic! Suma fabuloasa incasata de Lena Headey in ultimul sezon din Game of Thrones

Starul lui Manchester United, Alexis Sanchez, a fost comparat cu Cersei Lannister din celebrul serial Game of Thrones, pentru ca este platit sa nu faca nimic, scrie The Sun.

Nivelul CO2 din atmosfera a ajuns la cel mai inalt nivel din timpul existentei omenirii

Nivelurile de dioxid de carbon din atmosfera Pamantului au ajuns la cote mai inalte decat in orice moment al existentei oamenilor, scrie site-ul CNN.

Cel mai recent episod din Game of Thrones a facut ravagii: Reactia fabuloasa a unei mame, care si-a botezat fiica dupa Daenerys Targaryen

Candva mantuitoarea Westerosului, Daenerys Targaryen a calcat pe urmele tatalui ei si a devenit Regina Nebuna n. r. - Mad Queen), relateaza The Independent, dupa cel mai recent episod al seriei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 MAI Sphera Franchise Group urca pe primul loc in topul randamentelor de la BVB

Marcand un salt al cotatiei de 9,84%, in intervalul 2 - 9 mai, in raport cu moneda euro, actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Declaratia lui Codrin Stefanescu potrivit careia Romania are cel mai mare grad de absorbtie al fondurilor europene nu a trecut testul de fact checking al Detectorului de Minciuni

Codrin Stefanescu a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de Politician de la B1TV, difuzata pe data de 31 aprilie 2019, ca Romania ar avea cel mai mare grad de absorbtie al banilor europeni. Site-ul Detectorul de minciuni. presshub. ro, un nou proiect de fact checking, arata ca datele oficiale prezentate de Ministerul Fondurilor Europene il contrazic pe secretarul general al PSD. Cifrele oficiale arata ca Romania are o rata de absorbtie a fondurilor europene sub media europeana.

Pep Guardiola, ales pentru a doua oara cel mai bun antrenor al sezonului din Premier League

Pentru al doilea an consecutiv, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor din Premier League, dupa ce a castigat campionatul Angliei cu Manchester City.

VIDEO SOCANT! Un american care a coborat in cel mai adanc punct de pe Pamant - Groapa Marianelor - a gasit pungi de plastic si ambalaje de bomboane

S-a aventurat in cel mai adanc punct de pe Pamant. Americanul Victor Vescovo, care a coborat la bordul unui batiscaf la 10 927 de metri sub nivelul Marii, in Groapa Marianelor, a declarat ca a observat, pe.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 MAI IAR Brasov - liderul rentabilitatilor bursei noastre

Actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV) au urcat cu 12,14%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 3 - 10 mai), situandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere, evolutie datorata propunerii din data de 10 mai a Ministerului Economiei, actionarul majoritar al societatii, privind distribuirea a 25,618 milioane lei ca dividende, reprezentand 82,15% din profitul anului trecut, de 31,184 milioane de lei.

ştiri din Showbiz

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )