Libnet.ro
UNICEF

13:45

Unul dintre regizorii Game of Thrones a confirmat cea mai asteptata scena, iar o fotografie in care Emilia Clarke si Kit Harington se saruta a devenit virala

Adevărul Adevărul,
Unul dintre regizorii Game of Thrones a confirmat cea mai asteptata scena, iar o fotografie in care Emilia Clarke si Kit Harington se saruta a devenit virala

Sezonul sapte al celui mai urmarit serial al momentului, Game of Thrones, se apropie de sfarsit. Pe langa faptul ca ultimul episod va fi cel mai lung din acest sezon, titlul si o declaratie a unuia dintre regizori indica unele dintre cele mai asteptate scene, iar fanii au profitat de aceste date si s-au asigurat ca o imagine mai veche, care sustine noile teorii, devine virala. Atentie! Urmatorul text e plin de spoilere!. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa imagine din spatiu. Un astronaut al NASA a fotografiat o destinatie de vis pentru vacante: Este absolut captivant - FOTO in articol

Unul dintre punctele de interes ale astronautilor din echipajul Statiei Spatiale Internationale pentru realizarea de fotografii din spatiu este grupul insulelor Bahamas, destinatie de vis pentru vacante, conform.

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese.

Presedintele Trump avertizeaza Pakistanul, unul dintre aliatii SUA, sa nu mai gazduiasca organizatii teroriste

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, marti, ca Pakistanul, unul dintre aliatii statului american, gazduieste organizatii teroriste si nu contribuie suficient la stabilizarea situatiei din Afganistan, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

Unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a fost eliberat conditionat

Unul dintre cei patru barbati retinuti de autoritatile spaniole sub acuzatia ca ar fi facut parte din celula terorista care a organizat atacurile din Barcelona si Cambrils, Salh El Karib, a fost eliberat.

Atentate Spania. Unul dintre teroristi a marturisit ca pregateau un atac de mare amploare

Unul dintre cei patru suspecti inca in viata ai atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemla, a recunoscut marti in fata unui judecator ca celula din care facea parte pregatea un atentat de.

Andreea Marin a purtat cea mai transparenta bluza. Fanii au reactionat: Arati super, dar arati cam mult - FOTO

Andreea Marin a purtat cea mai transparenta bluza, la un eveniment la care a participat zilele trecute. Vedeta a publicat imaginea pe contul de Instagram, iar prietenii virtuali au reactionat.

PMB: A inceput jurizarea lucrarilor inscrise in concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti PMB), prin Arcub, a inceput jurizarea lucrarilor inscrise in concursul Cea mai frumoasa fatada, aceasta urmand sa se incheie pe 31 august. Castigatorii vor fi anuntati pe 8 septembrie.

Am avut cea mai buna vacanta de familie. Director de la The New York Times, despre concediul petrecut in tara noastra: De ce Romania? Pentru ca aici gasiti...(FOTO)

Am avut cea mai buna vacanta de familie. O directoare de la The New York Times si-a petrecut o saptamana in Romania, impreuna cu sotul si cei trei copii. Dionne Searcey,.

HTC cauta solutii pentru a iesi din criza. Ar putea vinde business-ul de realitate virtuala, iar cea mai radicala varianta ar fi vanzarea intregii companii

HTC Corp, producatorul de smartphone-uri care acum cativa ani avea 10% din piata mondiala, cauta solutii pentru a se redresa si ia in calcul sa vanda divizia de realitate virtuala Vive, scrie Bloomberg. Cea mai radicala varianta ar fi ca intreaga companie sa fie cumparata, insa este putin probabil ca asa ceva sa se intample. HTC avea acum cativa ani 10% din piata smartphone-urilor, dar acum are sub 2%. Vanzarile au scazut de la peste 150 milioane unitati in 2011, la sub 30 milioane anul trecut, insa este drept ca valoarea medie a unui telefon vandut a crescut mult.

O directoare de la The New York Times a povestit cum a decurs o saptamana in Romania: de ce crede ca a fost cea mai buna vacanta de familie

Directoarea pentru Africa de Vest a publicatiei The New York Times a povestit intr-un amplu articol cum a decurs excursia in Romania, dezvaluind motivele pentru care la final a concluzionat ca a fost cea mai buna vacanta de familie pe care a avut-o pana acum.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )