Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine sunt primele vedete trimise in jungla pentru Survivor Romania

Adevărul Adevărul,
Cine sunt primele vedete trimise in jungla pentru Survivor Romania

Kanal D a anuntat primii concurenti ai reality show-ului Survivor Romania, care se va filma in jungle din Republica Dominicana. Printre numele dezvaluite se numara vedete, dar si sportivi. continuă pe Adevărul

Cine sunt primele trei vedete care intra in show-ul Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D FOTO

Reprezentantii show-ului Bravo, ai stil! Celebrities au anuntat cine sunt primele trei vedete care intra in concursul de la Kanal D si cine este juriul noului sezon.

Cine sunt concurentii Survivor Romania de la Kanal D. Cei patru isi vor testa limitele in jungla din Republica Dominicana

Survivor Romania va debuta, pe Kanal D, anul viitor, iar deja se cunosc cei patru concurenti care vor intra in cursa extrema de supravietuire. Aventura acestora va fi transmisa incepand cu 2020 si pe lista celor care vor face parte din reality show-ul romanesc se anunta si nume sonore din showbiz-ul autohton. Provocarea televizata ii .

Cine sunt vedetele care participa la noul Bravo, ai stil!

Postul de televiziune Kanal D se pregateste de inceperea unui nou sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Iata cine sunt concurentele care vor intra in cursa pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania! .

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 9 sezoane. Ce s-a ales de cei pe care PRO TV i-a facut celebri

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV difuzeaza finala Vocea Romaniei. Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian vor lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro si pentru sansa de a deveni urmatoarele staruri in Romania. La fel s-a intamplat cu mai multi dintre castigatorii editiior precedente.

Cuplul care a facut istorie la Exatlon s-a destramat. Cine sunt cei doi razboinici care s-au despartit inainte de sarbatori

Noua despartire inainte de sarbatori. Dupa ce s-a aflat de divortul unei foste concurente de la Exatlon, acum avem in prim-plan o noua poveste trista inainte de sarbatori. Cine sunt cei care si-au spus adio? Noua despartire la Exatlon, inainte de sarbatori Din pacate, sarbatorile sunt nefericite anul acesta pentru doi fosti sportivi din echipa .

Cine sunt noii sefi ai Jandarmeriei, Bogdan Enescu si Ionut Daniel Cimpeanu

Ministrul Afacerilor Interne a decis schimbarea conducerii Jandarmeriei Romane. Marcel Vela a anuntat ca incepand din 20 decembrie 2019 colonelul Bogdan Enescu, a fost imputernicit pentru o perioada de trei luni.

Nebunie la Kanal D: Uite cine sunt NOILE CONCURENTELE de la Bravo, ai stil! Celebrities (FOTO)

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati Bravo, ai stil! Celebrities, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )